-Supersuositut käsityöohjeet

Kesän parhaat lastenfestarit, sankariviitta-työpaja

Meidän kesän koko perheen suosituimmat festarit on toki Hippalot. Hämeenlinnassa Verkatehtaalla järjestetään jälleen suosittu ja maineikas lasten kulttuuritapahtuma, jossa neljänä päivänä on niin teatteria, askartelua, kokemuksia, musiikkia kuin kaikkea näitä yhdessäkin.

Itse pidän tänä kesänä Hippaloilla myös ensimmäisen työpajani. Tämän vuoden festareiden teemana on kirjat, joka sopii meidän perheen lukutoukille täydellisesti. Itse keskityn työpajassa kuitenkin kirjojen sankareihin.

Tosin käyn muuten lukemassa muiden poliitikkojen kanssa myös satujakin perjantaina. Se satu on vielä kyllä päättämättä, mutta eiköhän lapset avusta siinäkin.

Sankariviitta-työpaja

Millainen sankari sinun lapsesi haluaisi olla, ja millainen viitta siihen sopisi parhaiten?

Työpajassa siis piirretään kangastusseilla, vähän käytetään neulaa ja silitysrautaa oman aikuisen kanssa, sekä pyöritellään lankoja tasseleiksi tai tupsuiksi. Minä olen ommellut viitat siis jo valmiiksi, ja jokainen lapsi viimeistelee sen oman aikuisensa kanssa, minun avustuksella toki.

Testasin työpajaa tänään omien ja naapurin lapsen kanssa. Syntyi kolme täysin erilaista viittaa, jotka pääsevät työpajaan näytekappaleiksi.

Työpaja järjestetään siis lauantaina 3.8 klo 11 ja 13. Liput kannattaa ostaa heti, sillä usein työpajat myydään loppuun.

Videoita työpajan tulevasta annista näkee Mehukekkerit Instastoriesin puolelta, tai profiiliin tallennetuista videoista.

Lauantaina pääesiintyjänä on muuten Seikkailukone, jonka konsertissa viitat voivat hulmuta kesätuulessa. Nähdään siis Hippaloilla? 😉

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Kierrätystuliaisia mökille

      Olemme tänä kesänä päässeet mökkeilyn makuun. Tai no oikeastaan kyseessä on äitini kesäkoti, mutta mökkeily nimenä sopii

Itse tehtyjä vauvalahjoja

Vietimme viikonloppuna taas rentouttavan päivän ystävien ja lasten kanssa, samalla juhlien ystävämme viimeisiä hetkiä raskautensa kanssa. Talomme täyttyi keskustelusta, lasten

Villasukkien parsiminen, kätevät ohjeet

Tänä vuonna aion käyttää pidempään, parsia reikiä ja korjata vanhaa. Jo pitkään työpöydällä odottaneet villasukat pääsivät ensimmäisenä työn alle, kun