-Supersuositut käsityöohjeet

Neulekekkerit-kirjan ennakkotilaus

Olen siis tehnyt kirjaa. Ihan oikeaa kirjaa.

Siihen vierähti syksy ja talven pimeimmät kuukaudet, paljon lankaa ja valokuvia. Yllättävän paljon myös naurua, iloa, uuden oppimista, ystävien tapaamista, valokuvaamista, kakkuhetkiä ja lasten kanssa retkeilyä.

Nyt yhtäkkiä kirja onkin jo painossa. En siis ole saanut sitä vielä omiin käsiini, mutta pian se voi löytyä jo sinun käsistäsi. Jopa ennemmin kuin minun!

Neulekekkerit ennakkotilaus

Nyt on siis mahdollista tilata Neulekekkerit – Saumattomat lasten neuleet kirja itsellesi ennakkoon Adlibriksen kautta.

Kirjassa annan ohjeita saumattomiin neuleisiin lähinnä ylhäältä alas, mutta esim asusteiden ohjeita kirjasta löytyy moneen suuntaan neulottuna.

Ohjeet olen pitänyt muunneltavina. Eli ohjeet ovat suunniteltu ympäri vuoden pidettäviin käyttövaatteisiin, ja niitä voi helposti muunnella eri lankoihin, kokoihin tai lisätä vaikka omia kuvioita matkan varrella. Kirjan koot on 74/80-146/152 cm kokoihin. Jokaisessa mallissa on myös vaihtoehtoiset langat mainittu, ja toki voi käyttää muitakin.

Odotan kirjaa suurella innolla, sillä onhan se erilaista nähdä omaa tekstiä painettuna. Tällä hetkellä näen vain kehittämisideoita, virheitä ja ison työkasan takanani. Eniten odotankin teidän versioitanne kirjan ohjeista. Palan halusta näyttää malleja nyt vuoden käytön jälkeen, ja sekä kaikkia muitakin kuvia matkan varrelta.


Neulekekkerit ilmestyy viikolla 34. Eli siis elokuun puolenvälin tienoilla kirja saapuu myös sinulle, kun tilaat sen nyt ennakkoon.

Ihan kaikkea en tokikaan voi kirjasta vielä paljastaa. Sieltä löytyy kuitenkin omia suosikkimallejani, suosikkikuvia ja toivottavasti myös monille lukijallekin uusia tapoja neuloa. Kuvallisia ohjeita siis myös luvassa!

Neulotaanko siis yhdessä Neulekekkereillä elokuussa? 😉 Jos teillä on intoa, niin otetaan vielä #neulekekkerit yhteisneulonta syyskuulle!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.
Orvokkipelto Kaarrokepaita Kirjoneule Ohje

Käsityökekkerit 2020

Supersuositut käsityöohjeet kiinnostivat pandemian aikaan paljon. Mitkä olivat Käsityökekkerit-sivuston luetuimmat ohjeet, ja paljon sivuilla kävi lukijoita?

Lue lisää »

5 thoughts on “Neulekekkerit-kirjan ennakkotilaus”

 1. Onnea, Veera! Kirja on varmasti upea ja ehdottoman hyvä idea tehdä saumattomista neuleista kirja. Olen vasta kaksi neuletakkia tehnyt itselleni ylhäältä alas -tekniikalla mutta täysin vakuuttunut siitä, että kaikki neulominen pitää vastedes tehdä niin. 😀

  Vastaa
  • Kiitos! Ja kyllä, kaikki neulominen on kätevää tehdä ylhäältä alas, en suostu itse muulla tavoin enää tekemäänkään 😉

   Vastaa
 2. Minäkin omen innostunut ylhäältä alas neulontaan. Olen tehnyt tänä vuonna jo kaksi, kolmas kesken. Nyt tyttären 7 vuotias tyttö haluaa pitkän villatakin. Kirjasta olisi varmaan apua, taidan tilata.

  Vastaa
 3. Kiitos🤗
  Tykästyin trio-neuletakin ohjeeseen. Helppo ja yksinkertainen ohje. Tykkään kutoa ylhäältä alas. Mallia voi muokata helposti eri pintakuviolla. Minulle sopivat kootkin löytyy. Olen kolmen tytön mummo, ikä haitari 116-152. Nyt on jo toinen takki tulos joulupakettiin. Olen etsinyt hupparin ohjetta tuolle koko hatarille. Löytyykö sinulta. Kiitos ja Hyvää joulua! 🎶🎅
  Kunhan vain posti kulkisi.

  Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Raikas joutsenmekko valenappilistalla

  IsoSiskokin haluaa vielä joskus mekkoja. Ompelin keltaisesta NOSHin joutsenesta mekon samaan tapaan kuin aiemmankin, ja ohjeen paitakaavan ja helman

Huivien ja hajatusten huhtikuu

  Huhtikuu alkoi lumisena, ja taitaa päättyä luonnon vihertämiseen. Puolisoani puraissut pihan kuopsuttaminen on tarttunut jo muuhunkin perheeseen, ja kotiloiden

Kesäiset t-paidat

      Niille kesän toisille syntymäpäiville löysin Aarrekidin kankaan laatikon pohjalta. Sain vinkiksi ommella t-paidan ja farkkuleggarit, joten ne

Lihaton lapsiperhe

    Lihaton lokakuu on taas ovella. Meille tämä lokakuu tulee olemaan samanlainen kuukausi kuin muutkin, ja kaupasta ostetaan kaksi