| | | | | |

Ommel 2019 – Valokuvauskurssi ompelijoille ja käsityöläisille

Oletko miettinyt kuinka saada valovoimaisempia, kiinnostavampia ja laadukkaampia valokuvia ompelemistasi tuotteista? Voisiko parempi kuva myydä tuotetta paremmin, tai haluaisitko kuvillasi tavoittaa enemmän seuraajia sosiaalisessa mediassa?

Ompelijoiden kesän paras tapahtuma Ommel saapuu taas tänä vuonna. Kolmen päivän ajan Espooseen kokoontuu niin alan ammattilaiset, kangasmyyjät, tarvikekauppiaat kuin myös innokkaat ompelijatkin.

Ommel tapahtuma pidetään siis 7-9.6.2019 Espoon Opinmäessä. Alueelle on ilmainen sisäänpääsy. Viikonlopun aikana voi kuitenkin osallistua myös maksullisille kursseille, kuunnella luentoja ja ostaa tarvikkeita ja kankaita suoraan myyjiltä. Eli siis paras tapahtuma ompelevalle tai ompelusta kiinnostuneelle! Viime vuoden Ommel-postaukseni kannattaa myös lukea.

Valokuvauskurssi ompelijoille

Pyysin teiltä aiemmin talvella kurssiehdotuksia tapahtumaan, ja nyt valikoitunut kurssitarjonta onkin laaja ja tarjoaa varmasti kursseja eri tarpeisiin.

Itse pidän kurssin siis ommellun tuotteen valokuvaamisesta. Se sisältää niin vinkkejä viimeistelyyn, kameran (tai kännykän kameran) asetuksiin, rekvisiittaan ja kuvakulmiin. Käymme läpi myös helppoja tapoja kuvanmuokkaukseen.

Ilmoittautuminen valokuvauskurssille on nyt auki! Kurssin hinta onnistuttiin pitämään maltillisena, ja odotan kurssia suurella innolla. Ilmottaudu siis mukaan, jos sinua kiinnostaa ommeltujen tuotteiden viimeistely ja valokuvaus.

Nähdäänhän siis Ommel-tapahtumassa kesäkuussa? 😉

Similar Posts

2 Comments

  1. Mä ilmoittauduin kurssille, vaikka en edes ole (vaatteiden) ompelija. Valokuvausopille on kumminkin kovasti tarvetta, joten uskoisin, että neuloja ja laukuntekijäkin tästä hyötyy 🙂 Nähdään siis Espoossa kesäkuussa!

    1. Ooh, mahtavaa ja uskon että kurssi auttaa vähän kaikenlaiseen käsitöiden kuvaamiseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.