-Supersuositut käsityöohjeet

Ommel 2019 – Valokuvauskurssi ompelijoille ja käsityöläisille

Oletko miettinyt kuinka saada valovoimaisempia, kiinnostavampia ja laadukkaampia valokuvia ompelemistasi tuotteista? Voisiko parempi kuva myydä tuotetta paremmin, tai haluaisitko kuvillasi tavoittaa enemmän seuraajia sosiaalisessa mediassa?

Ompelijoiden kesän paras tapahtuma Ommel saapuu taas tänä vuonna. Kolmen päivän ajan Espooseen kokoontuu niin alan ammattilaiset, kangasmyyjät, tarvikekauppiaat kuin myös innokkaat ompelijatkin.

Ommel tapahtuma pidetään siis 7-9.6.2019 Espoon Opinmäessä. Alueelle on ilmainen sisäänpääsy. Viikonlopun aikana voi kuitenkin osallistua myös maksullisille kursseille, kuunnella luentoja ja ostaa tarvikkeita ja kankaita suoraan myyjiltä. Eli siis paras tapahtuma ompelevalle tai ompelusta kiinnostuneelle! Viime vuoden Ommel-postaukseni kannattaa myös lukea.

Valokuvauskurssi ompelijoille

Pyysin teiltä aiemmin talvella kurssiehdotuksia tapahtumaan, ja nyt valikoitunut kurssitarjonta onkin laaja ja tarjoaa varmasti kursseja eri tarpeisiin.

Itse pidän kurssin siis ommellun tuotteen valokuvaamisesta. Se sisältää niin vinkkejä viimeistelyyn, kameran (tai kännykän kameran) asetuksiin, rekvisiittaan ja kuvakulmiin. Käymme läpi myös helppoja tapoja kuvanmuokkaukseen.

Ilmoittautuminen valokuvauskurssille on nyt auki! Kurssin hinta onnistuttiin pitämään maltillisena, ja odotan kurssia suurella innolla. Ilmottaudu siis mukaan, jos sinua kiinnostaa ommeltujen tuotteiden viimeistely ja valokuvaus.

Nähdäänhän siis Ommel-tapahtumassa kesäkuussa? 😉

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

2 thoughts on “Ommel 2019 – Valokuvauskurssi ompelijoille ja käsityöläisille”

  1. Mä ilmoittauduin kurssille, vaikka en edes ole (vaatteiden) ompelija. Valokuvausopille on kumminkin kovasti tarvetta, joten uskoisin, että neuloja ja laukuntekijäkin tästä hyötyy 🙂 Nähdään siis Espoossa kesäkuussa!

    Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Helppo tapa ommella hiha- tai lahjeresori

  Lapsille on muodostunut omia suosikkivaatteitaan, joita käytetään niin pitkään kuin mahdollista. Pikkusiskon yksi kestosuosikki on ollut jo pitkään keijumekko.

Taskun ompeluohje ja räsymattomekot

  Lapset ovat pyytäneet itselleen uusia kesämekkoja. Heillä alkaa olla jo selkeä käsitys siitä mitä heidän vaatekaapeistaan puuttuu, mille on