Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lapsen sukkahousujen paikkaus

27.1.2019

Niin lapsi kuin minäkin, olemme kausittain sukkahousuihmisiä. Varsinkin talvella villasukkahousut ovat yleensä ne omat suosikkini, ja lapsi taas tykkää sukkahousuista mekkojen kanssa. Jokainen kuitenkin tietää, että niihin tulee myös reikiä.

En ole vielä keksinyt miten paikkaisin omat sukkahousuni. Suurin osa rei’istä kun tulee joko haaroihin tai varpaiden kohdalle, ja ja sukkahousujen korjaus vaan jotenkin tuntuu vaikealta. Niitä ei voi ommella ompelukoneella, eikä niihin löydy mitään kätevää paikkaussarjaakaan. Ei siis ihan sitä korjaustyötä, jota tekisin kaikista mielelläni.

Otin kuitenkin lapsen toiveesta itseäni niskasta kiinni. Korjasin lapsen suosikkisukkahousut pienen pienellä tilkulla, eikä aikaakaan mennyt kuin 15 minuuttia. Korjasin nämä käsin, silitin ja lapsi otti innoissaan taas käyttöön. Vielä huomaamattomamman paikasta olisi saanut, jos sen olisi paikannut yksivärisellä kankaalla.

Millä kuviolla paikkaisin sitten ne omat suosikkisukkahousut??

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?
2 kommenttia

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.