-Supersuositut käsityöohjeet

Pipo miehelle

Gustav pipo miehelle

ruusuja sinulle ja minulle

neulottu pipo miehelle

 

Olen innostunut neulomaan itselle ja lapsille, ja vihdoin alkusyksystä mieheni vihjaili myös olevansa pipon tarpeessa. Sain luvan käydä ostamassa tummanharmaata lankaa juuri hänen pipoaan varten, ja valitsimme  mallin yhdessä Klompelompen kirjasta.

 

Jotenkin projekti ehti kuitenkin venähtää. Mitä lähemmäs isänpäivä kuitenkin saapui, tajusin tässä olevan hyvä sauma saada pipo valmiiksi. Klompelompe neuleita koko perheelle -kirjan Gustav-mallin neule on helppo pipo neuloa miehelle. Toisaalta siinä on joutunut pysymään hitusen kärryillä ja laskuissa, jonka vuoksi se ei esim. ole kulkenut repussani kokousneuleena ollenkaan. Otin kuitenkin loppukirin, ja sain pipon juuri ennen isänpäivää valmiiksi.

 

pipon ohje miehelle

 

Höyrytys ja silityskään eivät tosin pelastaneet sitä tosi asiaa, että piposta tuli hitusen liian pieni. Tein pipon täysin ohjeiden mukaan, enkä soveltanut omia juttujani kertaakaan. Hyvä minä!

 

Onnistuin kuitenkin neulomaan aloitussilmukat aivan liian tiukalle (saavutus sekin!), ja mies ei pidä tiukoista pipoista. Hänen leppoiselle olemukselleen piposta tuli siis liian tiukkis, ja tästä syystä pipo taitaa päätyä omaan käyttööni. Hyvä yritys kuitenkin.

 

Ei siis auta kuin kehitellä sittenkin oma kaava uuteen pipomalliin, ja neuloa se miehelle vaikka joululahjaksi. Onneksi ihan kohta on jo Kädentaitomessut ovella, ja lankamyyjiä riittää siellä enemmänkin. Olen juuri nyt ihastunut merinovillaan, joten sitä täytyy siis metsästää harmaana lisää, miehen päätä ajatellen.

Mitä te teitte isänpäivälahjaksi?

 

 

pipon neulominen miehelle

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Yöpuvun ompelu lapselle

    Heti alkuaikojen koliikkivauvan huudoista päästyämme olemme olleet tarkkoja niin omista, kuin lastenkin uniajoista. Samat iltarutiinit toistuvat yhä illasta

Sylvan puolesta

  Huomenna on taas mahdollista ostaa huutokaupasta ompeluryhmämme ompelemia tuotteita, ja kaiken tämän tuotto lahjoitetaan suoraan syöpälapsille Sylva Ryn kautta.

Kännykkäpussukka lapselle

  Elokuu ja koulun alku siintää mielessä jo yhä kirkkaammin. Kesän alussa tuleva koululainen sai myös ensimmäisen oman kännykkänsä, ja

Itse tehty kalenteri, bullet journal ja Aura

  Vasta noin pari vuotta sitten aloin käyttää kalenteria ihan tositarkoituksella. Olen kyllä täyttänyt päiväkirjoja, pitänyt perhekalenteria ja liimannut muistilistoja