| | | |

Pipo miehelle

Gustav pipo miehelle

ruusuja sinulle ja minulle

neulottu pipo miehelle

 

Olen innostunut neulomaan itselle ja lapsille, ja vihdoin alkusyksystä mieheni vihjaili myös olevansa pipon tarpeessa. Sain luvan käydä ostamassa tummanharmaata lankaa juuri hänen pipoaan varten, ja valitsimme  mallin yhdessä Klompelompen kirjasta.

 

Jotenkin projekti ehti kuitenkin venähtää. Mitä lähemmäs isänpäivä kuitenkin saapui, tajusin tässä olevan hyvä sauma saada pipo valmiiksi. Klompelompe neuleita koko perheelle -kirjan Gustav-mallin neule on helppo pipo neuloa miehelle. Toisaalta siinä on joutunut pysymään hitusen kärryillä ja laskuissa, jonka vuoksi se ei esim. ole kulkenut repussani kokousneuleena ollenkaan. Otin kuitenkin loppukirin, ja sain pipon juuri ennen isänpäivää valmiiksi.

 

pipon ohje miehelle

 

Höyrytys ja silityskään eivät tosin pelastaneet sitä tosi asiaa, että piposta tuli hitusen liian pieni. Tein pipon täysin ohjeiden mukaan, enkä soveltanut omia juttujani kertaakaan. Hyvä minä!

 

Onnistuin kuitenkin neulomaan aloitussilmukat aivan liian tiukalle (saavutus sekin!), ja mies ei pidä tiukoista pipoista. Hänen leppoiselle olemukselleen piposta tuli siis liian tiukkis, ja tästä syystä pipo taitaa päätyä omaan käyttööni. Hyvä yritys kuitenkin.

 

Ei siis auta kuin kehitellä sittenkin oma kaava uuteen pipomalliin, ja neuloa se miehelle vaikka joululahjaksi. Onneksi ihan kohta on jo Kädentaitomessut ovella, ja lankamyyjiä riittää siellä enemmänkin. Olen juuri nyt ihastunut merinovillaan, joten sitä täytyy siis metsästää harmaana lisää, miehen päätä ajatellen.

Mitä te teitte isänpäivälahjaksi?

 

 

pipon neulominen miehelle

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.