-Supersuositut käsityöohjeet

Pipo miehelle

Gustav pipo miehelle

ruusuja sinulle ja minulle

neulottu pipo miehelle

 

Olen innostunut neulomaan itselle ja lapsille, ja vihdoin alkusyksystä mieheni vihjaili myös olevansa pipon tarpeessa. Sain luvan käydä ostamassa tummanharmaata lankaa juuri hänen pipoaan varten, ja valitsimme  mallin yhdessä Klompelompen kirjasta.

 

Jotenkin projekti ehti kuitenkin venähtää. Mitä lähemmäs isänpäivä kuitenkin saapui, tajusin tässä olevan hyvä sauma saada pipo valmiiksi. Klompelompe neuleita koko perheelle -kirjan Gustav-mallin neule on helppo pipo neuloa miehelle. Toisaalta siinä on joutunut pysymään hitusen kärryillä ja laskuissa, jonka vuoksi se ei esim. ole kulkenut repussani kokousneuleena ollenkaan. Otin kuitenkin loppukirin, ja sain pipon juuri ennen isänpäivää valmiiksi.

 

pipon ohje miehelle

 

Höyrytys ja silityskään eivät tosin pelastaneet sitä tosi asiaa, että piposta tuli hitusen liian pieni. Tein pipon täysin ohjeiden mukaan, enkä soveltanut omia juttujani kertaakaan. Hyvä minä!

 

Onnistuin kuitenkin neulomaan aloitussilmukat aivan liian tiukalle (saavutus sekin!), ja mies ei pidä tiukoista pipoista. Hänen leppoiselle olemukselleen piposta tuli siis liian tiukkis, ja tästä syystä pipo taitaa päätyä omaan käyttööni. Hyvä yritys kuitenkin.

 

Ei siis auta kuin kehitellä sittenkin oma kaava uuteen pipomalliin, ja neuloa se miehelle vaikka joululahjaksi. Onneksi ihan kohta on jo Kädentaitomessut ovella, ja lankamyyjiä riittää siellä enemmänkin. Olen juuri nyt ihastunut merinovillaan, joten sitä täytyy siis metsästää harmaana lisää, miehen päätä ajatellen.

Mitä te teitte isänpäivälahjaksi?

 

 

pipon neulominen miehelle

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Kangaspalat lasten iloksi

    Olin menneellä viikolla flunssaisten lasten kanssa kotona ja päätin kaivaa kangassilppujani lasten iloksi. Iloa siitä syntyikin, lapset halusivat

Kierrätetty joulukalenteri

  Nyt marraskuun puolessa välissä on hyvä edes vähän vilkaista jo joulukuuhun. Tämän viikon kierrätysvinkkinä voimme muistella viime vuoden joulukuuta,

Sopiva keinutuoli

    Olen innostunut pitkästä aikaa paikallisen kierrätyskeskuksen valikoimista. Suurin syy tähän on valtavat nappilaarit, kierrätyskankaat ja jopa iso valikoima