-Supersuositut käsityöohjeet

Pinkki huppari lapselle

ruusut hupussa pinkissä hupparissa

vetoketju kiinni ihan itse

ruusut hupussa pinkissä hupparissa

taskullinen pinkki huppari

 

Olen kesän aikana yrittänyt pienentää ompelulaatikosta löytyneiden valmiiksi leikattujen palojen pinoja. Jostain syystä sinne oli kertynyt kaikkia muita värejä paitsi valkoisia paloja, mikä toki johtuu laiskasta tavastani olla vaihtamatta saumurilankoja aina työn vaihtuessa. (Miten se muka onkin niin vaikeaa?) Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja vaihdoin langat pinkiksi, sekä ompelin lapsen hupparin loppuun.

 

PikkuSisko rakastaa pinkkiä. Kun huppuun oli leikattu vielä ihanista ihanimpaa ruusukangasta (hänen omin sanoin), ei tästä voinut tulla muuta kuin i-h-a-n-a. Lasta ei kovin paljon näytä haittaavan eteen tullut pieni sentin kohdistusvirhe taskujen osalta, mikä ei kyllä enää satu edes omaan silmään. Ehkä olisi kuitenkin sittenkin pitänyt ommella taskut vasta viimeisenä!

 

Valmiiksi leikattujen palojen johdosta en ole täysin varma myöskään kankaiden alkuperäisestä ostopaikasta. Veikkaan collegen olevan Käpysen kotimaista collegea, resorit on NOSHin ja hupun ruusut Ommelliselta. Ehkä.

 

Tämä huppari auttoi lapsen alkuvaiheissa päiväkodin vaihdossa. Nyt aamukiukkuja ei enää tule, mutta huppari on pysynyt suosikkina siitä huolimatta. Ehkä pitäisikin vaihtaa pinkit langat koneeseen vähän useammin!

 

hupparin ompelu lapselle

lapsen pinkki huppari

pinkki huppari lapselle

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Itse tehtyjä vauvalahjoja

Vietimme viikonloppuna taas rentouttavan päivän ystävien ja lasten kanssa, samalla juhlien ystävämme viimeisiä hetkiä raskautensa kanssa. Talomme täyttyi keskustelusta, lasten

Lasilyhdyt

    Parisen viikkoa sitten näpertelimme kässämartoissa lyhtyjä vanhoista lasipurnukoista. Minulla jäi toiseen vähän etikettiäkin kiireessä, mutta onneksi askartelulla voi