| | | | |

Neuleklinikka osa 2: Silmukoiden poimiminen

IMG_6858
silmukoiden poimiminen kädentielle

Neuleklinikan osassa 2 näytän miten saat helposti poimittua uudet silmukat esim. kantalapusta, kädentien hihasilmukat ylhäältä alas neulottaessa tai silmukat pääntieresoriin.

Olen itse aikoinani oppinut poimimaan silmukoita hieman eri tavalla, ja usein juuri ne vanhat tavat jäävät elämään. Uusi tapa voi olla haastava oppia, oli se miten helppoa vaan. Ja tämä nimenomaan on helppo tapa aloittaa silmukoita luontevasti, oikeastaan varmaan se helpoin tapa kaikista, ja toivottavasti myös yleisin.

Ohje on jälleen videon muodossa ja kokonaisuutena näistä neuleklinikan videoista saat toivottavasti hyviä vinkkejä myös erilaisten ohjeiden tulkintaan. Toivottavasti tästä on hyötyä mahdollisimman monelle, ja varsinkin kissojenomistajille 😉 Lisää vinkkejä ohjeiden sisällöstä otetaan toki myös vastaan!

Neuleklinikan aiempi julkaisun on nähtävissä Youtube kanavaltani.

Silmukoiden poimiminen kantapäästä

Similar Posts

One Comment

  1. Tämä on kyllä kätevä tapa ja ennenkaikkea saa siistiä jälkeä! Itsekin olen oppinut poimimaan silmukat “vanhalla” tavalla mutta muutama vuosi sitten näin vahingossa telkkarista pätkän neulekoulua, jossa juuri näytettiin simukoiden poimista. Kokeilin ja tykästyin! Etenkin pääntiet neuleisiin saa näin nätiksi. Sukkiin poimin kyllä edelleen silmukat vanhalla mallilla, pitäisi niihinkin kylä kokeilla tätä… Plussaa on myös se, että ensimmäisenn kerroksen tosiaankin saa vain kutoa eikä tarvitse kiertää silmukoita. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *