-Supersuositut käsityöohjeet

Luomuisia t-paitoja miehelle

paitoja miehelle

IMG_2852

punainen sählypaita

 

Mieheni toivoi minun ompelevan hänelle pitkästä aikaa t-paitoja. Nyt toiveena oli nimenomaan punaiset t-paidat, ja vielä tietyn punaiset. Normaalisti ompelut miehelle ovat jääneet korkeintaan raita t-paitoihin, joten yksivärinen punainen oli mukava raikastus tähän.

 

Miehen paidan kaava on vanha tuttu. Nyt tosin laskin hieman kädentietä ja lisäsin kappaleisiin hieman leveyttä. Pääntiet olisivat vaatineet resoria, sillä miehustakankaasta ommeltu pääntie jäi hieman kiristämään. Onneksi se ei kuulemma haittaa käyttötarkoitusta, eli juoksua oikeassa joukkueessa sählykentällä.

 

Kaupan päälle ompelin vielä raidallisenkin paidan. Kaikki kankaat on ostettu NOSHilta. Tasaisen tyylikäs (tylsä) insinööri sai siis yllättävän värikkään setin. Kerrankin!

 

raitaa miehelle

punainen t-paita

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Budjetti-jakku ja pandamekko

  Tällä viikolla pidimme kaupunginvaltuustossa kauden tärkeimmistä kokouksistamme, eli budjettikokouksen. Siinä budjettikirjojen, esityslistojen ja omien puheiden mietinnän lomassa oli kuitenkin

Tiikerit taisteluun

    Viime aikoina elämä on heittänyt tikkuja jalkapohjiin. Ei tunnu löytävän oikeita sanoja tai ajatuksia. On ollut huoli ystävästä,