| | | |

Vuoden 2016 luetuimmat

räsymattosukkaohje

 

Bloggaaminen vuonna 2016 on ollut äärimmäisen mukavaa. Työkiireiden ohella olen nauttinut hetkistä teidän kanssanne, ja varsinkin hetkistä kun joku ohje onkin lähtenyt kiertämään netin eri sivustoilla. Tänä vuonna Mehukekkerit-sivujen kävijämäärä on lähes tuplaantunut vuoden aikana ja se lämmittää todella paljon. Olen myös tehnyt monia ihania yhteistöitä ja tavannut teitä ihania lukijoitani.

 

Ajattelin listata myös teille ne suosikit, joita Mehukekkereillä on tänä vuonna luettu eniten. Seuraan säännöllisesti blogin lukijoiden käyttäymistä Google Analyticsin avulla ja esim. kaupallisista yhteistöistä tulevat palkkiot lasketaan suoraan Yksittäisten kävijöiden määrän mukaan. Nyt loppuvuodesta Mehukekkereillä on käynyt noin 2500-3500 yksittäistä kävijää viikossa, ja 12 000 yksittäistä kävijää kuukaudessa. Sivulatauksia ja istuntoja onkin sitten huomattavasti enemmän, eikä varsinkaan tämä yksittäisten kävijöiden määrä ole vertailukelpoinen esim. Bloggerin omien tilastojen kanssa. Suosittelen siis asentamaan Google Analyticsin, mikäli olet bloggaaja ja haluat tarkempia tietoa lukijoistasi.

 

Vuoden luetuimpien listalla on myös pari vanhempaa suosikkia kuten listaukseni kotimaisista lastenvaatteista ja ompeluohje sisustustyynyyn, sekä vinkit tupsun tekoon. Tässä kuitenkin tänä vuonna kirjoitetut suosikkinne!

 

IMG_2790

 

  1. Trikoopipon kaava ja ohje pipon ompeluun

Jo aiemmin julkaisemani pipon ompeluohje sai täydennystä pipon kaavalla. Ohje on ollut supersuosittu, ja itse en muuta tapaa pipon ompeluun enää edes käytä. Jos et siis ole vielä kokeillut ommella pipoa näppärästi pussiin, käy katsomassa ohje videon muodossa ja kokeile vaikka heti!

 

2. Suomalaisia vaatteita naisille

Aiempi suosikkinne Kotimaisia lastenvaatteita ja Kotimaisia kenkiä sai nyt täydennystä listauksella naistenvaatteista.

 

3. Vinkit kaksoisneulalla ompeluun

Tämä vinkki tuli ilmeisesti tarpeeseen, sillä jo heti sen julkaistuani siitä tuli suuri suosikkinne. Kaksoisneuloissa ON eroja, mutta näillä vinkeillä onnistuu paljon helpommin.

 

IMG_2781

 

 

4. Pääntien huolittelu kuminauhalla tai framilonilla

Aina pääntien huolitteluun ei sovi alavara tai resorilla huolittelua. Esim. naisten paitaan kuminauhalla tai framilonilla kääntäminen on kiva tapa saada ohut mutta kaunis pääntie.

 

5. Härkispihvit

Tänä vuonna kasvissyönnistä on tullut normaalimpaa ja hyväksytympää. Syyskuussa julkaistu ohje Härkispihveistä on ollut selkeä suosikkinne, ja onhan ne oikeasti hyviä. Toivottavasti ensi vuonna myös Nyhtökauraa saisi hieman paremmin ja säännöllisemmin.

 

img_9057

IMG_20160326_102452

 

6. Helppo ohje monikäyttöisiin säärystimiin

Neuloin lapselle talvella säärystimet luistelussa käytettäväksi. Käytin niitä lopulta itsekin, ja ohje näihin on siis helppo ja nopea.

 

7. Kierrätyshääpuku morsiamelle

Yksi vuoden haastellisimmista projekteista, ja lopulta niistä onnistuneimmista. Olen edelleen enemmän kuin innostunut siitä että sain olla mukana muokkaamassa vanhasta puvusta uutta, äidiltä tyttärelle.

 

IMG_8027

 

 

8. Helppo vauvanpeitto virkkaamalla

Vuosi sitten annoimme lahjaksi uudelle sukuun syntyneelle vauvalle virkatun peiton. Nyt tämä vauva täytti jo vuoden, mutta onneksi peitto on ilahduttanut blogin lukijoita koko vuoden. Lanka on ihanaa kotimaista Tukuwoolia!

 

9. Ohje räsymattosukkiin

Räsymattosukat olivat Mehukekkereiden Instagramin yksi tykätyin kuva koko vuodelta. Ja onhan ne ihan oikeasti aika ihanat, niin ihanat että taidan aloittaa heti uudet 😉

 

IMG_6665

IMG_1593

 

10. Ohje helppoon villapaitaan lapselle

Tein tänä vuonna ensimmäistä kertaa villapaitoja lapsilleni. Tein niitä yhteensä neljä, ja tästä nousi teidän suosikkinne. Ensi vuodelle lupaan hieman vaativampia ohjeita.

 

Kiitos siis teille tästä kuluneesta vuodesta. Mikä oli tämän vuoden oma suosikkisi?

 

IMG_5575

 

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *