| | | | |

Parolan rottinki ja sisustusinnostus

img_9892

img_9894

 

 

Pari viikkoa sitten Hämeenlinnassa oli sunnuntain ratoksi Sisustussuunnitus. Minä muiden mukana kiersin alueen liikkeitä ja keräsin passiin leimoja. Uusi tuttavuus oli Parolan puolelta löytyvä Parolan rottinki, jossa sisustusmyymälän lisäksi on myös Outlet-myymälä. Kuvien perusteella rottinki on tekemässä uutta tuloaan, ja minä lähdin metsästämään koria keskeneräisille neulomuksille.

 

Jo moottoritien liittymästä oli hyvät opastukset myymälään. Löytää siis vaikka tulisi kauempaa, eikä olisi ennenn käynyt. Suunnistus oli selkeästi innostanut myös muitakin paikallisia, ja liike oli täynnä ihmisiä. Minä ymmärsin vasta siinä paikan päällä, että kyseinen paikka on ennen myös valmistanut tuotteet itse. Tämä oli suuri yllätys, ja myös se että Parolan Rottinkin suunnittelee yhä tuotteet.

 

img_9895

img_9975

 

Lopulta palasin kotiin korin kanssa, mutta saimme samalla myös innostuksen riippukeinuihin. Oikeastaan olin haaveillut keinutuolista takkahuoneeseen (osana olohuonetta), mutta katossa jo valmiiksi oleva koukku ja aivan ihanat riipputuolit rottingista taisivat kääntää pääni. Kun myös mies ja lapset testasivat keinuja, taisi kääntyä koko perheen päät.

 

Tähän sen pitäisi tulla. Siis tuohon pieneen katossa näkyvään koukkuun. Eikö sopisikin siihen loistavasti? 😉

 

img_9737

 

img_9720

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.