| | |

Huppari kotimaisesta joustocollegesta

img_9435

 

Kesällä ostin monta metriä kotimaista joustocollegea Käpyseltä. Halusin kokeilla kuinka hyvää laatua kotimainen joustocollege oikein on. Ja onhan se jämäkkää, ei kovin paksua ja silti helposti työstettävää. Aiemmin tein samoista collegeista jo jakun lapselle.

 

Tämän hupparin kaava on osaksi muokattu Mekkotehdas koulutyttöjen -kirjan kaavasta. Hieman kavensin ja muotoilin hihanteitä uusiksi, sillä oma lapsi ei ole vielä 128 cm mitoissa. Kaavan huppu on kuitenkin erittäin hyvä, ja suosittelen kaavaa muutenkin.

 

img_9431

img_9441

 

 

Niin ne joustocolleget. Kestävät hyvin käytössä, tosin olen ommellut tähän mennessä vain yläosia. Ehkä seuraavaksi mekko tai leggingsit, jotta pesuominaisuudet tulee kunnolla testattua. Tähän huppariin yhdistin kaapeista löytynyttä NOSHin resoria ja Bloome Copenhagenin printtiä. Helppo ja nopea huppari, ja taskun raakareunoilla saa uutta ilmettä helposti.

 

Samalla ompelin hänelle myös paidan NOSHIn Polku kankaasta, sillä tavallisille paidoille tuntuu aina olevan tarvetta. Ja kuten kuvista näkyy, on nämä ommeltu ennen muuttoa. Lapsi ei kuitenkaan ollut kovin halukas kuvausyhteistyöhön.

 

En jostain syystä ole saanut vielä kunnon ompeluinspiraatiota uudessa kodissa, sillä kankaat eivät ole saaneet vielä omaa kangaskaappia tai niille nimettyä hyllyä. Täytynee siis ensin saada inspiraatio ompeluhuoneen sisustukseen, ehkä se innostus ompeluun palaa heti sen jälkeen?

 

img_9430

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.