-Supersuositut käsityöohjeet

Rimpsumekko

img_9118

img_9176

img_9172

 

Joskus se on todella pienestä kiinni. Ei riitä vaaleanpunainen kangas, ei röyhelöt eikä se että ompelin niistä mekon. Neljävuotiaan mielipide kun saattaa muuttua yhdestä keskelle osuneesta mustasta viivasta. Juuri siitä, joka sai minutkin ostamaan Unikuun Terapiahuoneen Jennin suunnitteleman kankaan Käpyseltä. Kun kerrankin pinkki kangas ei ollut liian pinkki. Ja se on silti luomua.

 

Neljävuotiaalle se musta viiva oli kuitenkin liikaa. Tämä mekko oli todella lähellä kirppikselle vientiä, ja se melkein jo pääsikin sinne asti. Pitkien suostuttelujen jälkeen helman rimpsut kuitenkin voittivat. Sekä puhvihihat. Ja se että siinä on vain pari mustaa viivaa.

 

Vähän siis liikaa, mutta ei kuitenkaan aivan täysin liikaa. Nelivuotiaalle suuri kompromissi.

 

img_9198

img_9205

 

1 thought on “Rimpsumekko”

  1. Kuulostaapas tutulta. 😀 Jännäsin ulkohaalarin osalta meidän 4v:n mielipidettä, mutta tällä kertaa osui kohdalleen kerralla, koska “siinä on tähtiä”. Selvä. Ryhmä Hau-paita puolestaan kelpaa päälle vain kotona, ei ole kuulemma päiväkotipaita. Välillä pitää saada paita jossa ei ole kuvaa (kiva kun niitä on ehkä tasan yksi), välillä inhottaa napit (nepparilista edessä) jne. Ja väittävät, että pojat ei ronklaa vaatteitaan… Vuotta vanhempi tyttö on sille päälle sattuessaan samanlainen. Se mikä kelpaa edellisenä iltana on aamulla päiväkotiin lähtiessä ihan tyhmä.

    Hieno mekko tuo minustakin on ja kaunis kangas. 🙂

    Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Joulufiilis

    On vihdoin alkanut tuntumaan jo hieman joululta. Eilinen lumisade sai koko perheen hymyilemään, ja mäkeä on laskettu ihan

Lasten Tossut Kaava

Lasten tossukaava ja ompeluohje

Lapset tarvitse tossuja niin päiväkodissa, kerhoissa ja muskareissakin. Nämä tossut pysyvät jalassa kuminauhan avulla. Ohjeella ja kaavalla ompelet tossut moneen eri käyttöön.

Helppo haamu naamiaispuku

      Lapset ilmoittivat päiväkodin naamiaisten lähestyvän. Uhkarohkeasti tiedustelin mitä pukuja on seuraavaksi ompelulistalla, ja hymy levisi huulilleni kun

Kuinka Tuubihuivi Ommellaan

Tuubihuivin ompeleminen

Kuinka tuubihuivi ommellaan siististi joko ompelukoneella tai saumurilla. Mukana on kirjallisten ohjeiden ja mittojen lisäksi myös selventävä ohjevideo!