| | | | | | | |

Mittatilaus- ja korjausompelua Hämeenlinnassa

img_9387

img_9390

img_9392

 

 

Saan paljon tiedusteluja Hämeenlinnan alueen korjausompelimoista, mittatilausvaatteista ja erilaisista muista alan taitajista. Oma aikani ei valitettavasti päivätyön, blogin ja perheen pyörittämisen keskellä riitä mittatilaustöihin asti, muuta kuin lahjaksi ystävälle. Olen siis ohjannut tiedustelijat eteenpäin, ja nyt onkin vihdoin ilo kertoa teille blogiin asti mitä loistavin paikka jossa voi hoitaa kaikki mittatilaus- ja korjausompelut yhdellä kerralla.

 

Kauppakeskus Tavastilaan avattiin ystävieni toimesta muutama viikko sitten ompelimo ja myymälä Artisan, joka kokoaa alan taitajia saman katon alle. Etsit sitten ompelijaa vaihtamaan takin tai housujen vetoketjun, suunnittelemaan ja ompelemaan hääpuvun, koruja ja hattuja juhliin ja arkeen, tai muita käsin tehtyjä asusteita, on Artisan se jossa kannattaa vierailla ihan ensimmäisenä. Ja mikä kätevintä, sijaitsee Artisan Eurokangasta vastapäätä, eli samalla reissulla voi hoitaa niin työn suunnittelun kuin kankaiden ostonkin.

 

img_9395

img_9393

 

Artisan kokoaa siis samoihin tiloihin kuusi eri käsityöalan yrittäjää. Se on auki Tavastilan aukioloaikojen mukaisesti, eli arkisin 10-18:00 ja lauantaisin 10-15:00. Nyt vielä lokakuun ajan kaikki mittatilaus- ja korjausompelut, sekä myymälästä löytyvät valmiit tuotteet ovat -20% alennuksella (ei koske koruja). Eli siis nyt jos milloin on aika käydä vaihdattamassa ne vetoketjut, lyhennyttämässä lahkeet tai korjauttamassa vaikka farkut. Tai tehdä tilaus pikkujoulumekosta. Tukemassa paikallista pienyrittäjää tuet myös samalla oman kaupungin elävyyttä ja muita toimintoja.

 

Minä kävin paikan päällä tutustumassa heti avajaisiltana. Saatoin ehkä hieman jäädä ihastelemaan teollisuusompelukoneita ja hattutukkien määrää, ja hypistelin kyllä valmiita vaatteita ja korujakin. Iso leikkuupöytä, innokkaat taitajat ja hyvä paikka takaavat varmasti töitä sekä mahtavia palveluja. Onnea hienot naiset ja onnea Hämeenlinna! 😉

 

img_9404

img_9397

img_9407

 

img_9414

Similar Posts

One Comment

  1. Ihana bloggaus ihanista käsillätekijöistä, takuuvarmaa tuotetta. Itse en ole vielä uudessa liikkeessä ehtinyt käymään, mutta tiedän, että ei tule jäämään yhteen kertaan siellä käymiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *