| | |

Taskullinen villatakki

20160728_160209

img_8964

img_8971

 

Olen jo jonkin aikaa haaveillut neulovani lapselle taskullisen neuletakin. Eikä mitä tahansa taskuja, vaan rennot taskupussit neuleen sisäpuolella, mieluiten ilman saumoja. En oikein löytänyt kunnon ohjetta, joten tälläkin kertaa suunnittelin ja “kaavoitin” neuleen itse.

 

Lankana on superpehmeää ja paksua Onionin Organic Wool & Nettle, jota neulotaan 5-6 puikoilla. Minä neuloin 6 puikoilla, paitsi resorit ja taskut 4 ja 5 puikoilla. Paksun langan ansiosta neule valmistuu todella nopeasti, ja noin 110/116 kokoon lankaa kului vajaa 6 kerää. Minä ostin omani Lankamaailmasta.

 

img_9019

img_8978

img_8957

 

Itse sain toivomani värit juuri ja juuri riittämään. Ohje kaipaa myös vielä hiomista, joten ohjetta mieliville pyydän kärsivällisyyttä. Neulon siis vielä yhden neuleen ennen ohjeen julkaisua, jotta saan hiottua silmukat kohdilleen. Olin nimittäin hieman yllättynyt kuinka paljon neule joustaa käytössä, kun vielä puikoilla neule näytti hitusen liian pieneltä.

 

Lanka on kuitenkin aivan mahtavaa. Olen täysin rakastunut Onionin lankoihin, ja nyt puikoilla onkin saman yrityksen silkkilankaa. Tämän paksumman wool & Nettlen kerä ei ollut kovin riittävä, mutta tuloksena on silti mahdottoman pehmeä ja silti ei niin kutittava neule. Suosittelen!

img_8966

img_9015

img_8955

Similar Posts

4 Comments

  1. Sä oot kyl ahkera ja tuottelias neuloja. Kivan näköinen takki ja nuo taskut on kans kivat. Ihan suosikkimallini ommelluissa(kin) vaatteissa. Villatakit on kyl niin kiva vaate pikkutytöille. 🙂 Tai miksei pojillekin, mut jotenkin enempi miellän sen tyttöjen jutuksi.

  2. Ihanaa, jos jaksat tähänkin ohjeen tehdä! Ja vielä ihanempaa jos se löytyisi (tai sovellusidea) koossa 122cm 🙂

  3. Tämä on ihana. Juuri sellainen takki, jonka ohjetta olen omalleni etsinyt <3 Jään vartomaan ohjetta! 🙂

    1. Oi kiitos Sanna!

      Tämän ohje on muuten unohtunut, pitääkin muistaa nyt kun suunnittelen taas uusia ohjeita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.