| | | | |

Inspiraatiota syksyyn

img_9157

img_9155

img_9139

 

Olen tehnyt isoja ja pieniä ostoksia syksyn kunniaksi. Nauttinut kirpeistä syysaamuista, katsonut lehtien leijailua maahan, surrut ihmisten lisääntynyt vihaa ja väkivaltaa. Olen tilannut ensimmäistä kertaa Novitan lankaa 15 vuoden tauon jälkeen ja miettinyt mitä muuta tarvitaan. Postilaatikko, polttopuita, kottikärryt ja pari lamppua. Ne nyt ihan ensimmäiseksi, ja lista varmasti karttuu kun päästään oikein kunnolla vauhtiin. Lehdet tippuvat puista, minä ihmettelen kohta uusia maisemia ja työmatkoja.

 

Niin, ostimme siis talon. Se on kahden kerroksen sininen talo. Iso olohuone, tilava keittiö, takka ja yläkerrasta voi vilkuttaa olohuoneeseen. Pihalla toki lasten toivoma leikkimökki, ja minulle sekä omena-, luumu- että kirsikkapuut. Ensi keväänä tilaa vielä marjapensaille ja parille raparperillekin. Parveke, autotalli ja kaksi vessaa. Yksi työhuone minulle ja ulkona vielä tilaa kissojen ulkotarhalle. Oikein sopiva meidän koko perheelle.

 

On ollut hankala määrittää milloin voin aloittaa pakkaamisen. Siispä olen vielä hetken aikaa päätynyt neulomaan villasukkia ja muita lämmikkeitä, sillä oman talon sähkölasku tullaan pitämään minimissä. Uusia energiamuotoja ollaan jo mietitty, niiden villasukkien lisäksi siis. Ensi hätään riittää kuitenkin Novitan Nalle ja kirjoneule ilman kirjoneuletta. Hymy huulilla.

 

 

img_9135

uusi-koti

Similar Posts

4 Comments

  1. Onnea uudesta kodista! Villasukkia ei tunnu vanhemmissa taloissa koskaan olevan liikaa. Saan niitä säännöllisesti äidiltäni ja tädiltäni ja ajatuksena on, että vieraillekin voi sellaiset tarjota jalkaan täällä kun vetää lattialla aika mukavasti. Ne vaan tahtoo olla aina jossain hukassa ja itsekin kävelen jotkut eriparisukat jalassa. 😀

  2. Onnea uuteen kotiin! Me asumme sähkölämmitteisessä rivarissa, ja pidämme matalan sisälämmön säästö syistä. Sukulaisten / tuttujen on vaikea ymmärtää miksi meillä on viileää, kaikki muut asuvat kaukolämpö talosssa ja heillä sisällä tosi lämmintä. Olemme tarjonneet mahdollisuutta maksaa meidän sähkölaskun, mutta muut eivät ole vielä siihen tarttuneet! 😉

    1. Kiitos! Itse tykkään nukkua viileässä, ja nyt voikin olla ettei yläkertaa tulla lämmittämään juuri ollenkaan, sillä takka lämmittänee sitäkin paljon. Mutta tämän näkee vasta kun päästään muuttamaan. Villasukat pelastaa aina paljon, ja villatakit myös 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.