| |

Syksyn tunnelmat

IMG_8360

 

Toiset sanovat että syksy on tullut rytinällä. No onhan se, lasten ja koko perheen harrastukset pitävät viikkorytmin kasassa eikä päiviin juuri hiljaisia hetkiä mahdu. Lapset harrastavat muotoleikkikoulua, muskaria ja luistelua, minä politikointia ja Marttoja, sekä kohta myös englanninkielistä neulomista, ja mies vielä omia urheilujaan. Jotta arki ei olisi tarpeeksi aikataulutettua, päätimme heinäkuun lomamielillämme myydä vielä asuntommekin.

 

Viisi vuotta rivitalossa Hämeenlinnassa alkaa tulla siis päätökseensä. Kahden näytön ja kahden Etuovi-viikon jälkeen kotimme myytiin eilen, ja muuton pitäisi tapahtua lokakuussa. Se mihin muutetaan, on vielä jännityksen alla. Kävimme katsomassa kymmenisen omakotitaloa ympäri Hämeenlinnaa, osa kalliimpia ja osa hitusen edullisempia. Tai no pääkaupunkiseudun hintoihin nähden kaikki olivat hyvinkin edullisia taloja.

 

Olin haaveillut omasta talosta jossain tässä lähistöllä. Lähellä rautatieasemaa ja uutta hienoa koulua. Hintataso ja tarjonta eivät kuitenkaan kohdanneet, joten tänään teimme tarjouksen kahden kerroksen sinisestä omakotitalosta noin 7km päässä nykyisestä. Se on lähellä miehen työpaikkaa, oma työmatkani pitenee parilla kilometrillä ja homeeton koulu löytyy ihan läheltä. Kyseessä on kuitenkin selkeästi omakotitaloalue, kauempana keskustasta. Jännitettävää siis riittää, sillä suunnitelma B on vielä hieman epävarma jos tämä tarjous ei mene läpi.

 

IMG_8713

 

 

Muuton lisäksi tälle syksylle riittää siis vielä politiikkaa, käsitöitä ja yhdessä oloa ja toki toivottavasti sitä sisustustakin. Toivon kaikesta sydämestäni voivani parin kuukauden päästä istua oman talon sohvalla takkatulen ääressä katsomassa Vain Elämää ja keski-ikäistymässä ihan rytinällä. Suunnitteilla on oma ompeluhuone, kasvimaa ja pidemmän työmatkan tuomat työmatkapyöräilyt. Odotan tutustuvani uusiin naapureihin, kutsuvani ystäviä kylään (aina saa tulla!) ja opettelemalla takan lämmitystä googlen neuvoin.

 

Tänä syksynä siis tapahtuu. Kun viime syksyn taistelin päiväkodin lakkauttamista vastaan, tänä syksynä muutan, keskustelen politiikkaa vielä enemmän ja mietin omia kunnallisvaaliteemojani. Aion edelleen jakaa täällä ohjeita, reseptejä, vinkkejä ja muitakin iloja. Elämän täyteinen syksy siis tulossa, ja todellakin toivon että pysytte mukana.

 

Mitä teille kuuluu, tai mitä te kaipaatte Mehukekkereiltä? Nyt saa toivoa syksyn postauksiakin! <3

 

IMG_8356

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.