| |

Ohuiden ja hauraiden hiusten luonnonmukainen hoito

IMG_6273
Vuosi sitten

IMG_8874

IMG_8868
Nyt hikisen päivän jälkeen

 

Kerroin jo viime syksynä kuinka kävin ensimmäistä kertaa hiusten kasvivärjäyksessä. Olin onnistunut tuhoamaan sekä päänahan että hiukset palashampoon väärällä ph:lla, ja ne vähätkin hiukset päässä olivat aivan voimattomat. Kuivat, ankeat ja päänahka kutisi ja hilseili todella pahasti. Ohuita hiuksia ei muuta paksuiksi muuta kuin peruukilla, mutta ohuistakin hiuksista voi saada elinvoimaiset ja jopa kauniit, ja täysin luonnonmukaisesti. Siihen meni itseltäni vuosi, mutta puoli vuottakin olisi riittänyt jos olisin tiennyt heti alussa kuinka toimia.

 

Talven piilottelin hiuksia pipojen alla ja toivoin kutinan laantuvan itsestään. En oikein tiennyt miten haluaisin leikata hiuksia, ja huonoimpina päivinä mietin jopa peruukkia. Alkukesästä kävin uudella kampaajalla, sekä uudelleen kasvivärjäyksessä. Samaan aikaan aloitin myös Blogiringin ja New Nordicin yhteistyönä syömään Hair Volume luontaistuotetta. Myös muut bloggaajat kokeilivat, ja erilaisia kokemuksia löytyy Blogiringin sivuilta.

 

Hair Volume sisältää omenauutetta, jossa on luonnolista proantosyanidi B2 flavonoidia. Biotiini ja sinkki ylläpitävät hiusten hyvinvointia, kupari tukee hiuksen omaa luonnollista väritystä vähentäen hiusten ennenaikaista harmaantumista. Olin kyllä jo pitkään miettinyt biotiinivalmisteen nauttimista joko pidempi aikaisesti tai edes kuuriluontoisesti, joten tämä ravintolisä kokeilu tuli aivan oikeaan aikaan.

 

 

IMG_8881

 

IMG_7760
Elokuussa heti toisen värjäyksen jälkeen

 

 

Kun olin syönyt päivittäin Hair Volumea noin kaksi kuukautta, kävin kampaajalla uudelleen. Tällä kertaa eron sekä kasvivärin että Hair Volumen voimassa näki kuulemma jo selvästi. Itse eroa on hankala havaita, mutta olin jo kesän aikana saanut ystäviltänikin kannustavia kommentteja uusista ja elinvoimaisista hiuksistani. Kampaajani sen sijaan näki myös vallan runsaasti uutta nuorta hiusta, kaikki se kutina ja hilseily oli poissa, sekä hiukset tuntuivatkin hieman paksummilta. Lisäksi toki itse huomaan ettei niitä lähde enää juurikaan, ja myös kynnet kasvavat hitusen nopeammin kuin aiemmin. Ohut hius on toki yhä ohut hius, mutta ohutkin voi paremmin kun vieressä on paljon lisää muita ohuita hiuksia.

 

Aion käydä kasvivärjäyksessä nyt noin 3-4 kk välein. Hair Volume saa pysyä aamupalan lisukkeena tästä eteenpäinkin, ja ainakaan juuri nyt en aio antautua sukurasitteelle, eli sille peruukille. Jos haluaa välttää peruukin, Hair Volumea myy New Nordicin verkkokauppa, luontaistuotekaupat, LIFE-ketju, Luontaistuntija-ketju, Terveystieto-ketju, Sokos.

 

Myös teillä on mahdollisuus kokeilla Hair Volumen tehoa, sillä yksi kommentoijista voittaa paketin Hair Volumea itselleen. Paketista riittää noin kolmeksi kuukaudeksi. Putoaako hiukset, pelottaako harmaantuminen vai omaatko vain ohuen ohuet hiukset niin kuin minäkin? Kerro kokemuksesi ja osallistu samalla arvontaan. Osallistumisaikaa on perjantaihin 1.9 kello 21:00 saakka. Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti, ja palkinto postitetaan suoraan yhteistyökumppanilta.

 

 

IMG_7473

IMG_8847

IMG_8098

Yhteistyössä New Nordic ja Blogirinki

 

blogirinki_logo

Similar Posts

33 Comments

 1. Loistavaa, että olet löytänyt itsellesi sopivan tavan hoitaa hiuksiasi! Minua jäi mietityttämään tuo palashampookokemuksesi. Mistä sen väärän ph:n tietää (eli kampaajasi tiesi) ja mitä shampoota käytit? Oletko jo kirjoittanut aiheesta tarkemmin?

  1. Taisin kirjoittaa aiheesta jotain viime syksynä, mutta en kyllä tutkinut asiaa sen jälkeen. Ymmärtääkseni ne ei vaan useinkaan toimi, siis palashampoot. En kuulemma ollut ensimmäinen kärsijä ja uhri, ja luojan kiitos kampaaja heti tunnisti ongelman.

   Hiuksista tuli siis tahmeat, kuivat ja päänahka oli ihan kaamea. Se hilseili, siinä oli kuulemma punaisia läikkiä kun raavin sitä niin paljon ja oli kai se vähän tulehtunutkin. Olisin päässyt varmaan nopeamminkin kutinasta eroon, kun olisin nähnyt vaivaa ja hoivannut hiuksia esim. rahkahoidoilla. Mutta en muka ehtinyt…

   Se palashampoo mitä käytin oli Flow kosmetiikan palashampoo. Kyllähän se vähän kirpaisee ostaa nyt muovipulloja, mutta onneksi on tullut muovin kierrätystä.

   1. Kiitos vastauksesta! En siirry palashampoon käyttäjäksi, vaikka sitä tuossa harkitsin. Jostain toisestakin blogista luinvastaavista kokemuksista. Tyydyn pulloversioihin, niistä onneksi olen löytänyt luonnonkosmetiikkapuolelta hyvät vaihtoehdot, joita saa ihan Prismasta. Ja peukut muovinkierrätykselle! ?

 2. Tätä taidan tarvita, sillä hiustenlähtö on aivan jäätävää. Luulin alkuun että kyseessä on raskauden jälkeinen hiustenlähtö, mutta ei taida olla kun nuorimmainen on jo 3,5 vuotta!!!

  1. Hei Sanna,

   Kiitos osallistumisestasi arvontaan. Voitto osui kohdallesi, onnittelu!

   Laitathan minulle vielä osoitteesi, niin saadaan paketti tulemaan oikein 🙂

   Veera, Mehukekkerit

   info (at) mehukekkerit.net

 3. Minulla on aivan samalaisia hiusongelmia, välillä kutiaa niin kamalasti päänahka, ohuet hiukset, rasvoittuvat ja joudun pesemään ne joka työaamu. Mukaan arvontaan josko tästä tulisi minun auttaja.

 4. Tulen mukaan arvontaasi, olisi kivaa jos löytyisi apu kutiavaan päänahkaani. Ohut hius on myös täällä.

 5. Olen viimeisellä raskausviikolla ja oikein pelkään jo kuinka paljon alkaa lähteä taas hiuksia, ainakin edellisen synnytyksen jälkeen meni niin.

 6. Arvontaan mukaan. Ikää 42 v ja molemmilla ohimoilla isot harmaat “raidat” . En ehkä ihan vielä haluaisi harmaantua….

 7. Mullakin on kutiava päänahka ja revin sen usein verille. Siksi en ole uskaltanut värjätä hiuksia enkä oikein tehdä niille mitään muutakaan.

  1. kasvivärjäys on se paras pikakeino kutiavaan päänahkaan, ei tarvitse edes värjätä juurikaan omaa sävyä pois, vaan se nimenomaan hoitaa myös päänahkaa. Suosittelen kokeilemaan sitäkin!

 8. Hienoa että löysit avun, olisi kiva päästä itsekin kokeilemaan tuotetta 🙂

 9. Hienoa että olet löytänyt apua! Minullakin on ohuet hiukset. Rasvoittuu nopeasti joten päivittäinen pesu tarpeen, vaikka kuinka olen yrittänyt pitkittää pesuväliä. Hiuksia tuntuu lähtevän paljon, harjaan jää ja hiuksia pestessä lähtee toinen satsi. Värjätä et ole uskaltanut muutamaan vuoteen. Kyllästyttää tämä oma väri.

  1. Hei suosittelen kyllä kasviväriä, useimmista kaupungeista löytyy jo kampaajia jotka tekee kasvivärejä. Nämä Hair volumet on siihen rinnalle hyvä tuki 🙂

 10. Oi, miten hieno juttu! Mullakin vaivana ohuet ja elottomat hiukset. Toimisikohan minulla sama hoito+tabut, joten arvonnassa mukana!

 11. Mulla auttoi päänahan kutinaan Weledan hiusvesi, enkä aio luopua siitä koskaan vaikkei enää kutisekaan. Mutta tää Hair Volume kiinnostaa kyllä silti, menee varmasti kokeiluun.

  1. hiusvesi? Se onkin mielenkiintoinen uusi tuttavuus, jota pitää kyllä varmasti testata. Kiitos 🙂

 12. Olisikohan tuosta Hair volym tuotteesta apua kilpirauhasen vajaatoiminnan seurauksena varisseen hiuskuontalon takaisin kasvatteluun… Mukaan arvontaan siis 🙂

 13. Imetyksen väheneminen ja lähiaikoina oletettavasti kokonaan loppuminen ovat saaneet aikaan oikean sulkasadon mun päässä, joten tällainen paketti tulisi todella tarpeen!

  1. Moikka Äni,

   Kiitos osallistumisestasi ja onneksi olkoon! En saanut ensimmäistä voittajaa kiinni, joten toinen arpaonni osui sinuun. Laitathan minulle tietosi niin saadaan paketti matkaan 🙂

 14. Mulla todettiin justiinsa harmaita hiuksia. Ja niitä lähtee kanssa.

 15. Mä oon jussista lähtien pessyt hiuksia vain vedellä ja ehkäpä uskalla sanoa, etten enää shampooseen koskee. Mulla on aina ollut paksut hiukset, mutta nyt ne ovat tuuheammat ja mielestäni niitä lähtee vähemmän kuin ennen. Vielä kun muistaisin harjata hiuksiani useammin niin rasvaisuus tasoittuisi paremmin ja hoitaisi kuivia latvoja =) Mut mukaan arvontaan kuitenkin =)

  Leppoisaa viikonloppua ♥

 16. Hiio hoi, mukana arvonnassa joskus saataisiin kuorittua kuntoon. Palashampoita en itse ole koskaan uskaltanut kokeilla, toisilla kuulemma toimii hyvin.

 17. Ehdottomasti mukaan. Hiukseni eivät valitettavasti ole kauneuteni kruunu, mutta ehkä tämän tuotteen avulla? Ja kasvivärjäys, kerro lisää!

 18. Onnittelen sinua, kun olet saanut hiukset hyvään kuntoon. Minulla on “syntymäohuet” hiukset. Haluan kokeilla tuotetta, jospa siitä olisi apua minullekin. Olen siis mukana arvonnassa.

  Terveisin Elisabet W

 19. Mukana arvonnassa! Omaan maantienväriset ohuet hiukset ja juuri yksi päivä pohdin, että ainoa järkevä vaihtoehto taitaa olla leikata olkapituiset hiukset aivan lyhyiksi…Tämä tuote voisi pelastaa hiukset kynimiseltä. 🙂

 20. Vasta kolmekymppinen ja hiukset alkaneet harmaantua jo pari vuotta sitten. Samoin kynnet katkeilevaa lirmua, joten tästä voisi olla apua molempiin pulmiin.

 21. Minulla on melko paksut hiukset, mutta niitä lähtee silti päivittäin ihan älyttömästi. Kotona huomaa, kun on tumma laminaatti, että se on aivan täynnä hiuksia vaikka olisi edellisenä päivänä imuroinut. Olisi hauska testata auttaisiko tämä tuote tähän ongelmaan.

 22. Kommentoinkin jo tuonne fb:n luonnonkosmetiikkaryhmään, jonne olit linkittänyt tän jutun. Tuote menee kokeiluun joka tapauksessa, mut eipä haittais vaikka voittokin osuisi kohdalle ? Sen voin sanoa, että todelliseen tarpeeseen kyllä tulee! Hyviä hiuspäiviä toivotellen!

 23. Oi, sattuipa sopivaan aikaan tämä tekstisi törmäämään silmiini FB:n luonnonkosmetiikkaryhmässä! Itsellänikin on hauraat, ohuet, rasvoittuvat jne. hiukset, ja kaikenlaisista onnistuneista tuotekokeiluista on aina ilo lukea! Ehkä nämä päätyvät testiin muutenkin (jos vain täältä Ruotsin puolelta jostain löytyy), vaikken arvonnassa voittaisikaan 😛

  Itsellänikin on myös palashampoo ollut nyt jonkin aikaa käytössä juuri sen muovittomuuden vuoksi, joten varsin avartavaa lukea, että nekin voi olla osasyynä päänahan ongelmiin – moisesta kun en aiemmin ole kuullutkaan! Mennee siis shampoo vaihtoon..

 24. Kiitos kaikille osallistumisesta! Voittaja on SannaHa, ja toivottavasti te muut uskallatte testata Hair Volumea myös ilman voittoakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *