| | | |

Mekko kesähäihin

IMG_7932

IMG_8006

IMG_8012

 

 

Tänä kesänä kävin kaksissakin kesähäissä. Ensimmäiset vietettiin maalaismaisemissa keskellä Helsinkiä, ja toiset sitten ihan oikeasti maalla. Kutsussakin jo todettiin ettei korkokenkiä kannata ottaa mukaan, eikä etiketilläkään ole niin väliä. Kunhan on mukavat vaatteet.

 

Koska vietin koko kesän ommellen hääpukuja, sovelsin oman pukuni taas tunnetusti vain paria päivää ennen häitä. Konttorityö ja keski-ikäistyminen ovat lihottaneet myös vartaloani, joten päätin suosiolla testata valmista kaavaa koossa M. Luottokirjani Mekkotehdas Aikuisille pääsi siis taas käyttöön, ja tällä kertaa kaavaksi valikoitui Lilja. Niihin kesän ensimmäisiin häihin taas tein tutulla Ruut-kaavalla, joista löytyy versiot aiemmista postauksistani.

 

 

IMG_7931

IMG_8058

IMG_8109

IMG_7928

 

Kankaat löysin taas kaappien kätköistä. Vuoriksi morsiamen tuomia vanhoja hääpukukankaita joita ei käytetty itse morsiamen pukuun, ja miehustakankaaksi joskus Eurokankaan palalaarista parilla eurolla löydetty laskeutuva puuvillaviskoosi. Yhden illan ompelu, vielä satiininauha vyötärölle ja mekko oli valmis.

 

Oli mahtava juhlia häitä ystävien kanssa. Oi Mutsi Mutsi Elsan kanssa fiilistelimme maalaishäitä oikein kunnolla, täytimme vatsamme herkuilla ja muistelimme kuinka ollaankaan kaikki päädytty ystäviksi. Kuinka ystävyys on kestänyt erilaiset perhetilanteet, syöpäosastot, muutot ja muut hankaluudet. Nettiystävyydestä kehittyikin jotain enemmän, ihan kunnon ystävyyttä. Oli siis ihanaa nähdä kaikkien onni, ja eiköhän tällekin mekolle löydy käyttöä myöhemminkin.

 

IMG_7999

IMG_8098

Similar Posts

7 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *