Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tennareiden pikakorjaus

31.7.2016

 

Ostamme lapsille paljon kenkiä käytettynä. Aiemmin kolme kertaa vuodessa vaihtuva jalan koko ei ole oikein innostanut ostamaan uutenakaan, ja kenkiä saa hyvin myös käytettynä. Ja kun kenkiä on moniin eri tilanteisiin, ei jalka ehdi mitenkään vääristyä yhden tai kahden kengän mukaiseksi.

 

Käytettyjen tennareiden ongelma on kuitenkin tarrojen pitävyys. Juokseva 5v saa tarrat irti jo ennen kuin kengät ovat kunnolla edes jalassa, saati että pääsisi niillä juoksemaan asti. Kun olen nyt tarpeeksi testannut tarrojen putsausta ja ties mitä lääppimistä, päätin ottaa härkää sarvista ja korjata kengät helposti kotona. Tähän ei tarvita edes ompelukonetta, joten ei hätää.

 

 

IMG_7204

 

 

Sen sijaan etsi vasara, ja käy ostamassa kaupasta isoja anorakkineppareita. Ohjeet tennareiden korjaukseen näet tältä videolta. Nyt vaan korjaamaan kenkiä!

 

 

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?
4 kommenttia
    1. Hyvä idea. Minä tosin oon päätynyt aina tarrojen vaihtoon. Ja nykyisin en suostu ostamaan meidän pojalle enää ollenkaan tarriksia. Tykkää pitää kengät tiukalla ja tarroillahan se ei onnistu. Kaikki tarrakengät menneet pilalle kun kiskoo tarranauhaa niin et se venyy ja lopulta kosketuspintaa vastakappaleeseen on about 1 cm ja eihän se sit pysy kiinni. Huoh. 😉

      1. meillä on nyt ollut lapsella myös käytössä niitä ns. pikavetimiä, joissa on pyöreät kuminauhat. Lapsi ei osaa tai ei jaksa vetää niitä kireälle, ja niiden kanssa vasta onkin säätöä. Mutta nämä nepparit on nyt olleet kovin toimivat 🙂

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.