|

T-paitoja miehelle

IMG_6691

IMG_6683

 

Minulla on perinteenä ommella miehelleni syntymäpäivälahjaksi t-paitoja. Tänä vuonna en aivan päässyt luovuttamaan paitoja oikeana päivänä kiireiden vuoksi, ja näköjään joko kaava on kutistunut tai mies kasvanut hartioista, sillä paidat tuntuivat hieman tiukemmilta kuin aikaisempina vuosina. Kankaat ovat NOSHin tuttua luomua, olen saanut myös mieheni koukutettua niihin.

 

Näiden tekemisen jälkeen huomasinkin, että juuri ilmestyneessä Ottobressä (4/2016) olikin muuten ohje miehen paitaan ja collegehousuihin. Onko joku ehtinyt jo testaamaan, kuvan perusteella näytti erittäin hyvältä? Täytynee seuraavaksi testata sitä. Nämä paidat on tehty jo vanhalla Joka tyypin kaavakirjasta, jota muokkasin aikanani miehelle istuvaksi.

 

Jos osaat ommella lapselle paidan tai paidan itsellesi, osaat ommella sellaisen myös miehelle. Kangasta tarvitaan vain hieman enemmän, omalle miehelleni riittää 1,2 metriä joustavaa trikoota. Olen itse lyhentänyt kaavasta lyhyen hihan, ja nyt näköjään tarvitsis vähän jopa leventää kaavoja ettei jää noin pahasti rypylle tuohon eteen. Mutta ompeluteknisesti miehen paidassa ei ole mitään erikoista, eli uskalla ja ompele. Myös mies ansaitsee luomua!

 

IMG_6679

IMG_6677

IMG_6676

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.