-Supersuositut käsityöohjeet

Käännekohtia ja muuttoja

IMG_7234

IMG_7250

IMG_7228

 

Aina välillä joku asia johtaa toiseen, se vielä kolmanteen ja yhtäkkiä sitä huomaa pesevänsä eteisen lattialistoja, kun tarkoituksena oli ripustaa vain pyykit. Nyt lyhyen ajan sisällä meillä ensin lapsilla vaihtui päiväkoti, alkukesästä työpaikkani muutti ja minä sain pari viikkoa sitten syyn jäädä aloilleni.

 

Vaikka mitään suurta ei ole tapahtunut, on asioita johtanut silti toiseen. Uusia työmatkoja, uusia tapoja kuljettaa lapsia pidemmälle hoitoon ja johan  pari vuotta mieskin vihjaillut että makuuhuoneen voisi pitää nukkumista, ei ompelemista varten. Myös pitkään tyhjillä ollut naapurihuoneisto on saamassa asukkaat, ja me saamme seinänaapurit yli vuoden tauon jälkeen.

 

Ei minulla ole mitään naapureita vastaan, mutta tämä oma rauha on ollut aika kivaa. Oikeastaan niin mukavaa, että vanha haave alkoi nousta esiin pikku hiljaa. Millaista olisi jos pääsisimmekin molemmat kävellen tai pyöräillen töihin ympäri vuoden, ja millaista olisi asua ihan oikeasti oman pihan omassa talossa?

 

IMG_7237

IMG_7223

IMG_7257

IMG_7253

 

Eilen kävimme juttusilla pankissa. Samalla reissulla pyörähdimme ensimmäisessä näytössä, sekä vastapainoksi tuijottamassa metsänreunaa oikein hyvällä sijainnilla. Vieläkin epäilen parisuhteemme kantokykyä talonrakennushommissa, joten ihan ensimmäiseksi taidamme kuitenkin kokeilla niitä muita vaihtoehtoja. Oma myyntiin, ja sen jälkeen etsitään sitä uutta omaa kotia vielä vähän innokkaammin.

 

Hintakatto on nyt selvä. Olemme haarukoineet sopivat postinumerot tulevalle osoitteellemme. Vähintään kaksi vessaa, omenapuu, mielellään takka ja se yksi työhuone. Muusta voidaan neuvotella ja seiniä saa maalattua. Mikään kiire meillä ei ole, ei niin kauan kunnes joku haluaa tästä nykyisestä uuden kodin. Ja mukavan kodin tästä saakin. Kaksi makuuhuonetta, viisi vuotta sitten remontoitu kylpyhuone ja keittiö, iso omenapuu ja mukava sijainti noin 3 km Hämeenlinnan keskustasta.

 

Uusien päätösten kunniaksi ompelin itselleni uudet verhot. Vaikka muutto olisi tulossa, uudet verhot piristävät aina. Vihreälle kesälle vielä vähän vihreää lisää, ja uutta potkua uusille haaveille.

 

IMG_7255

IMG_7247

IMG_7220

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

4 thoughts on “Käännekohtia ja muuttoja”

 1. Tuttua tuttua. Meillä vaan haaveillaan muutosta omakotitalosta kerrostaloon. Lapsi on lentämässä omilleen ja muutakin olisi kiva tehdä kuin pukata lunta ja leikata nurmikkoa. Toisaalta tässä on aika kiva…

  Vastaa
  • Me taas asutaan jo nyt vähän kuin omakotitalossa. Taloyhtiössä on paljon vanhuksia jotka eivät jaksa tehdä lumitöitä tai ajaa nurmikkoa, joten välillä tuntuu että ruohonleikkuutakin on enemmän kuin normaalissa rivarissa. Toki tähänkin saisi varmaan huoltoyhtiön, mutta tähän asti ollaan tehty talkoilla.

   Vastaa
 2. Ihanat verhot! Mistä olet kankaan löytänyt? 🙂 Entä tuon vihreän maton? Sopii tosi hyvin yhteen!

  Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Poliittisen päättäjän monet puolet

    Olen ollut kaupunginvaltuutettuna nyt reilu puoli vuotta. Kaupunginvaltuutetun toimen lisäksi olen myös Hämeenlinnan sivistys- ja hyvinvointilautakunnan jäsen. Olen

Hellehatun kaava ja ompeluohje

Yksi kesän tärkeimmistä päähineistä on toki hellehattu. Sen lieri voi olla iso, kapea tai jotain siltä väliltä, ja sen voi

Paapiin kaavakirja lapsille

Yhteistyössä Tammi kustannus, kirja saatu arvostelukappaleena   Olen jo pitkään kaivannut kotimaista kaavakirjaa, josta löytäisi helposti ja nopeasti peruskaavat tavalliseen

Synttärikoristeet kaapin antimista

  Tällä viikolla juhlimme nelivuotiasta. Niin, en vieläkään ymmärrä miten siitä rääpäleestä on jo kasvanut tyttö jonka hiukset kasvaa nopeammin