-Supersuositut käsityöohjeet

Lapsiperheen hotelliloma Helsingissä

IMG_7568

IMG_7459

IMG_7485

IMG_7487

IMG_7498

IMG_7520

IMG_7614

 

Aloitin perjantaina kesäloman vol. 2. Normaalisti näihin aikoihin vuotta risteilemme Tukholmaan, mutta koska sekin oli hoidettu jo keväällä, päätimme tutustua lasten kanssa etelän nähtävyyksiin. Hotelliloma Helsingissä koko perheen kesken tuntui lapsista tarpeeksi eksoottiselta, eikä me aikuisetkaan juuri enempää tarvita.

 

Kesälomilla niin hotellit kuin laivatkin ovat alkaneet ilokseni vaihtaa kokoushuoneet leikkihuoneiksi. Aamupalat täyttyvät syöttötuoleista ja käytäviltä kuuluu iloisia juoksuaskeleita ja lasten naurua. Itse on vain muistettava kenen vuoro olikaan painaa hissin nappulaa (välillä voi olla äidinkin vuoro!), tarkastaa missä on lähin vessa ja antaa lastenkin nauttia uusista elämyksistä. Tällä kertaa majoituimme Sokos Hotel Pasilaan, jonne pääsimme kävellen ihan Pasilan asemalta.

 

IMG_7649

IMG_7631

IMG_7629

IMG_7643

IMG_7603

IMG_7592

 

 

Nähtävyyksiähän Helsingissä toki riittää. On Lintsi (jossa PikkuSisko oli harmmillisesti 1,5 cm liian lyhyt päästäkseen samoihin laitteisiin siskonsa kanssa), Korkeasaari (jonka lapset kävivät tutkimassa viime viikolla mummin kanssa), luonnontieteellinen museo, Kiasma, ihan vain metro tai raitiovaunu, turistibussi tai Spiderman keskellä puistoa. Meidän suosikki näiden lisäksi on myös Tuomiokirkkoa vastapäätä oleva lasten kaupunki, joka on kaiken lisäksi ilmainen. Minä jotenkin yllättäen eksyin myös sen lähistöllä olevaan Käpysen pop-up myymälään, joka on auki vielä tämän viikon. Lapset saivat itse valita sieltä tulevat mekkokankaansa.

 

Parastahan on aina kuitenkin päästä pois kotoa. Kattava aamupalapöytä jonkun muun laittamana, iso sänky hyville unille kun on ensin kävellyt koko päivän, ja tällä kertaa lapset pääsivät vielä hotellin isoon kylpyammeeseen pesemään parin päivän pölyt pois. Hotellin ja kirjakaupan tehtäväkirjat auttavat selviämään ravintoloiden ruuan odotuksesta, ja saivatpa lapset muistoksi omat Onni-Oravatkin. Niiden kaikkien muiden hyvien muistojen lisäksi. Kiitos Sokos hotelli Pasila!

 

Yhteistyössä Sokos hotellit

 

IMG_7654

IMG_7471

 

IMG_7605

IMG_7673

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Ulkohousujen Paikkaus Ohje

Ulkohousujen paikkaaminen nopeasti

Yhteistyössä, Vaatelaastari saatu Näinä vähälumisina talvina lasten ulkohousut kuluvat vähän turhankin nopeasti. Hiekka kuluttaa toppahousuja lumen sijaan, ja ne vähäisetkin

Ompelukoneen valinta, Pfaff

Kaupallisessa yhteistyössä Pfaff Suomi Ompelukone on kuin hyvä ystävä, joka pelastaa täpäristä tilanteista ja toimii parhaimmillaan paremmin kuin oma ajatus.