| | |

Kesäiset t-paidat

 

IMG_7139

 

IMG_7182

IMG_7123

 

Niille kesän toisille syntymäpäiville löysin Aarrekidin kankaan laatikon pohjalta. Sain vinkiksi ommella t-paidan ja farkkuleggarit, joten ne sitten ompelinkin. Samalla vaivalla ompelin mekon myös IsoSiskolle. Leggingsit on NOSHin farkkucollegesta, vanhalla kaavallani joka on muokattu NOSHin leggareiden kaavasta.

 

Molemmat on siis tavallisia t-paitoja. Ompelin eteen valenappilistat ja IsoSisko valitsi sopivat napit. Hänen omaan paitaansa rypytin vielä erillisen helman, joten käytännössä hän sai mekon. Simppeliä, silti nin tarpeellista.

 

Niin, ja ne yhdet kesän synttärit. Niihin olin pakotettu ostamaan legopaketin. Lapset vaativalla vaativat, J kuulemma pitää enemmän legoista kuin vaatteista. Noh, joskus kaikkea ei voikaan ommella.

 

IMG_7157

IMG_7148

IMG_7133

 

IMG_7130

IMG_7176

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.