-Supersuositut käsityöohjeet

Juhannus Kemiönsaarella

juhannus IMG_6162

IMG_6147

IMG_6144

IMG_6133

IMG_6168

IMG_6354

 

Me vietimme jo toista kertaa juhannusta Kemiön saarella, Turun saaristossa. Tällä kertaa mukana oli myös siskoni perhe ja muitakin ihania ihmisiä, joten tekemistä ja häslinkiä riitti. Innostuin kuvaamaan, pidimme juhannusbingon ja neuloin juhannussukat. Oli rentoa elämää sateessa, auringossa ja nuotion hehkussa. Sokeria suupielillä, kikatusta teltasta, kukkia hiuksissa ja pusuja poskille.

 

Vietän tänään viimeistä lomapäivääni. Aloitan sokerilakon uudelleen, mietin uusia kujeita ja aloittelen uusia neuleprojekteja. Ompelen vielä yhden hääpuvun ja huomenna pyöräilen töihin aamuavarhain. Kunnes on seuraava loma kolmen viikon päästä. Kesä ei ole siis ohi, nythän se vasta kunnolla alkoi!

 

IMG_6095

IMG_6090

IMG_6068

IMG_6182

IMG_6188

IMG_6353 juhannus2 IMG_6282 juhannus3

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

2 thoughts on “Juhannus Kemiönsaarella”

  1. Oo näyttääpä ihanalta ja rentouttavalta ajalta! 🙂 Oma juhannus meni aikalailla lentokentillä ja koneessa, kun aattona palasin Lontoosta Suomeen ja juhannuspäivänä lensin Portugaliin. Ehkäpä ensi vuonna on vuorossa perinteisempi juhannus?

    Vastaa
    • Meillä on myös ollut pitkään jo ei niin perinteisiä juhannuksia, joten hauska viettää näitä perinteisiä nyt pari putkeen. Ja kesähän on kyllä muulloinkin kuin juhannuksena 😉

      Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Sokeriton omenapiirakka

    Tänä(kin) syksynä moni hukkuu omenoihin. Minä laitoin tien varteen niitä laatikkoon, ja iltaan mennessä se oli jo lähes

Erilaisia mekkomalleja

  Oi ihana #mekkotoukokuu! Tämä kuukausi on pyhitetty siis mekoille, tunikoille, vähän hameillekin, niin itselle, lapselle kuin vaikka lahjaksi. Kaivoin