| |

Verkostoitumista, ja suuria suunnitelmia, ihana Ping Helsinki!

IMG_4629

IMG_4611

IMG_4610

IMG_4604

IMG_4605

IMG_4621

 

 

Tässä keväässä on vain jotain. Yksi toisensa perään niin mahtavia viikonloppuja, ettei pää oikein pysy perässä. Tai pysyyhän se, mutta ideat ovat jo niin lennokkaita, futuristisia ja silti niin toteutettavia, että mietin arkisin elänkö sittenkin jotain kaksoiselämää viikonloppuisin. Tai onhan se oikeastaan aika supermahtavaa, että viikonlopun hymyillä jaksaa sen arjen sitten loistavasti paremmin.

 

Perjantaiaamuna suuntasin siis yli 400 muun somevaikuttajan kanssa Kirkkonummen Långvikiin, jossa meitä oli vastassa lämmin festaritunnelma. Minä olin onnistunut sopimaan koko päiväksi tapaamisia eri mahdollisten yhteistyökumppaneiden kera, joten aamupäivän riensin tapaamisesta toiseen teekuppi kädessä ja festarilippu korkealla. Hymy leveällä ja Content Guru passi kaulalla roikkuen.

 

Kyllä, minä olin yksi niistä 200 gurusta, jotka tuottavat laadukasta sisältöä blogeihin ja muuhun sosiaaliseen mediaan. Aluksi pohdin kuinka mitenkään voin kilpailla esim. Suomen seuratuimman instagrammaajan kanssa yhteistyökumppaneista, mutta jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen tajusin olevani kuitenkin oman alani guru. Olen blogannut pitkään, tiedän aika pirun paljon käsityöalasta ja sen sisällöntuotannosta, sekä loppupeleissä taisin kuitekin olla joukon ainoita käsityöbloggaajia. Joten kyllä, taisin olla aivan oikeassa joukossa.

 

IMG_4606

IMG_4601

IMG_4593

20160513_193729

IMG_4596

 

 

Loistavan seuran, ruuan ja juoman lisäksi päivän täytti verkostoitumisen lisäksi myös erilaiset workshopit ja puheet. Samalla kun kuuntelin tulevaisuuden haasteista, sosiaalisen median yhteisöllisyydestä ja mahdollisen kirjoituksen katoamisesta, huomasin neuloneeni puolikkaan lapsen villapaidan. Opin lisää videoista, reissaamisesta, kuvaamisesta ja ennen kaikkea muiden gurujen omista aloista. Pitkästä aikaa hieman snapchattasin, allekirjoitin eettiset pelisäännöt alalle ja puhuin ilmaisesta skumpasta videolle.

 

Niin ja olihan siellä siis niitä guruja. Mahtavia ystäviä, uusia tuttavuuksia, uusia ystäviä, mahdollisia uusia yhteistyökumppaneita, uutta teknologiaa, hyvää ruokaa ja yksi Anssi Kela. Ja ties ketä muita julkkiksia, Konsta Punkasta verotoimistoon ja VR:n kuuluttajasta tubettajatähdistöön.

 

Tuntuu että sain jonkun sysäyksen. Tönäyksiä on tullut pitkin kevättä, ja oma heiluminen ei ota loppuakseen. Se ensimmäinen askel on vain niin haastava, mutta luojan kiitos ystävät tuntuvat olevan tukena. Oi kiitos Ping Helsinki, avasit minulle aivan uuden maailman!

 

IMG_4632

IMG_4633

IMG_4639

IMG_4645
Kämppiksenä ihana Hanna

IMG_4654

Rouva Nakkimutsi

IMG_4655
Onnistain aamutuulella

Similar Posts

3 Comments

  1. Tietenkin olit aivan oikeassa joukossa. Sitä paitsi sun tekemä kyltti taisi olla koko tapahtuman kuvatuin juttu, se on vilahdellut kaikkialla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *