| | | |

Ruusuiset kesämekot

IMG_2692

IMG_2686

babushka

 

Ompelin meille perheen naisille joku aika sitten ruusuiset mekot. Kuosi on aivan ihastuttava Babushka, ja sen on suunnitellut Guldunen. Tätä myy ainakin Pehemiä, josta minäkin ostin palani jo jokin aika sitten. Tämän jälkeen eri värejä on tullut vielä lisää, ja voisin kotiuttaa niistä meille suurimman osan. Ei siis ihme, että kuosi valittiin viime vuoden parhaaksi kuosiksi ompeluryhmä Saumanvaran äänestyksessä.

 

IsoSiskon kesämekko sai uuden pienen jujun erittäin helposti. Leikkelin samettista nauhaa paloiksi eteen, ja ompelin ne kiinni samalla kun viimeistelin pääntien kaksoisneulalla. Helposti ja yksinkertaisesti saa siis uutta ilmettä tavalliseen mekon kaavaan, ja hapsuiksi voi laittaa myös vaikka yksiväristä kangasta jos kaapista ei löydy nauhoja.

 

IMG_2680

IMG_3242

IMG_3233

 

PikkuSiskon mekko on pitkähihainen. Hän viihtyykin enemmän paikoillaan, eikä hiki tule niin nopeasti kuin siskollaan. Mekko on normaali paidan kaava, johon on vain helmaan rypytetty leveä kaitale. Tästä tuli yksi suosikeistani, kangas on jämäkkää joustocollegea ja ruusut asettuvat kauniisti ilman sen suurempia asetteluita.

 

Itselleni jäi ruusut tummansinisellä pohjalla. Tämän kaveriksi on seuraavana vuorossa jokin kiva neule, ehkä joku vyö kävisi myös. Ihan siis tavallinen kesämekko, jota voi talvella kuitenkin pitää legginsien kanssa. Myös tämä on joustocollegea, ja tehty omalla peruskaavallani.

 

Ruusuista kesän odotusta!

 

IMG_3215

IMG_3253

IMG_3249

IMG_2697

Similar Posts

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.