| | | |

Inspiration Awards ja juhlafiilistä

 

kuvat: Ville Malja

IMG_3571

IMG_3576

 

Viime viikonloppuna vietin erittäin vauhdikkan päivän Helsingissä. Ensin hieman hääpuvun suunnittelua ystävälle, ja heti sen jälkeen Inspiration Blogger’s day ja Inspiration Blog Awards. Olin ensimmäistä kertaa liikenteessä niin päivä- kuin iltatapahtumassakin, ja ilmeisesti keskityin liikaa juoruamiseen, sillä tuomiset kotiin olivat varsin pienet muihiin verrattuna. Ilmaisten goodie bagien sijaan keskityinkin fiilikseen, juhlahaahuiluun, juoruiluun ja lämpöiseen tunnelmaan.

 

Tänä keväänä olen innostunut sisustamaan juhlat kukilla. Oli hienoa huomata että myös isossa gaalassa hommat hoidetaan kunnon isoilla ja pienillä kukka-asetuksilla, jotka oikeastaan toimivat niin päivällä kuin illallakin. Erityisesti pidän aina kukkakaupasta saamastani palvelusta, siitä itse sidonnasta ja asettelusta. Minulla ei loppupeleissä ole mitään hajua kukkien nimistä, mutta juuri nuo kaikki muut härpäkkeet tekevät aina sen juhlafiiliksen. Siis kyllä te tiedätte, ne kukkien mukana tulevat härpäkkeet kun on niitä parhaita.

 

 

IMG_3569

IMG_3572

IMG_3582

20160423_225418

 

Ja onhan siinä aina jotain, kun bloggaajat päästetään valloilleen. Enkä puhu nyt niistä muotibloggaajista, vaan me kaikki muut. Yhteishenki löytyy aina heti, juttua riittää ja aina jotenkin huomaan keskustelevani isoistakin asioista blogiystävien kanssa. Tällä kertaa päädyimme Valeäidin kanssa viiksikoppiin, Ideoi-blogin Piian kanssa jaoin hotellihuoneen ja mahtavan hotelliaamiaisen, sekä toki pääsin onnittelemaan vanhaa ystävääni Nakit ja Mutsia ja uutta tuttavaa Emmi Nuorgamia. Minä haluaisin antaa kyllä kukkakimput kaikille aivan mahtaville bloggaajille, uusille ja vanhoille tutuille sekä kaikille Blogiringin jengille.

 

Kaikesta juhlatunnelmasta huolimatta en ihan saanut Instagramissakin vilahtanutta boleroa valmiiksi. Mekon kavennuskin oli hieman liian rajua, joten juhlin pari kuukautta vanhalla mekolla aivan mallikkaasti. Nyt on aikaa viimeistellä neulekin Ping Helsinkiä varten.

 

Yksi juhlien paras kohta on muuten seuraava aamu. Kun lasit ovat tyhjentyneet, päässä ehkä kaikuu hieman ja suu tuntuu tahmealta. Kukat kuitenkin tuovat juuri sen pirteyden mitä vaaditaan, jotta sen juhlasotkun saa siivottua ja tuoksu palaa taas taloon. Oli siis kyseessä lasten tai aikuisten juhlat, vaadin aina itselleni kimpun tai kaksi sisustukseen ja henkiseksi tueksi juhlista toipumiseen.

 

Kiitos viikonlopusta te kaikki ihanat!

 

20160423_201633

20160423_190039

 

Yhteistyössä Järvenpään Kukkatalo ja Blogirinki

 

blogirinki_logo

Similar Posts

6 Comments

  1. Mulle tuli nyt vähän juntti olo kun en sanonut siellä kättäpäivää, mutta siis olet loistavan mukava tyyppi, sen lyhyen hetken mitä samaan seurueeseen satuttiin! Piti jotenkin tulla erikseen kehumaan, että sellainen hyvän ja kivan ihmisen aura! Toivottavasti joskus törmätään uudestaan!

    1. Oi, kiitos aivan ihanista sanoistasi! <3 Minuakin harmittaa kun kaikkien kanssa ei tullut kunnolla esiteltyä itseään, pitää muistaa siis paremmin seuraavalla kerralla 😉 Eli eiköhän me vielä törmätä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *