Sulkamekot lapsille

IMG_2306

IMG_2313IMG_2261

 

Toin joku aika sitten kotiin kolmea eri NOSHin sulkakangasta. Pienen perhepalaverin, eli paketin auki repimisen jälkeen molemmat lapset halusivat vain ja ainoastaan korallin väriset mekot, eikä ihastuttava minttu kelvannut vielä kenellekään. Onneksi olin hieman ennakoinut, ja paketissa oli mukana myös yksiväristä korallia ja saatoin toteuttaa lasten toiveet.

 

NOSHin kankaiden paras puoli luomun lisäksi on yhdisteltävyys. Löysin resorilaatikon pohjalta sulkiin täydellisesti mätsäävää pari vuotta vanhaa resoria. Siis juuri samaa sävyä, kuin uuden malliston sulissa. Kun samat sävyt toistuvat eri mallistoissa, tuntuu ettei väärää sävyä tule ostettua koskaan. Tosin tästä johtuen myös tilattava kangaspaketti yleensä paisuu, koska kaikkiin pitäisi saada aina mätsättäviä yksivärisiäkin mukaan. Kätevää.

 

IMG_2295

IMG_2251

 

Mekkojen kaveriksi ompelin NOSHin leggingsien kaavalla lapsille myös leggingsit farkkucollegesta. Oikeastaan ompelin samaa sarjaa myös itselleni, ja lauantaina olimme mätsäävä housuperhe. Minä olen omiani pitänyt jo niin monta päivää jalassa, etten malttaisi heittää pyykkiin ollenkaan.

 

Tämä koralli on uusi suosikkini. Juuri oikea sävy kevääseen, raikas pirteä ja silti niin kirkas. Olematta kuitenkaan liian pinkki. Eli siis täydellinen.

 

IMG_2311

IMG_2367

IMG_2356

IMG_2262

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *