| | | | |

Raitatunika isolla taskulla

IMG_9793

IMG_9791

 

Talvisin en muuta pitäisikään kuin collegemekkoja. Ne ovat niin lämpimiä, pehmeitä, eivät ryppyynny ja joustavat lähes joka suuntaan. Sellainen helppo arkiasu lähes jokaiseen päivään.

 

Juuri ennen kädentaidot messuja ompelin itselleni uuden tunikan. Tämä raitacollege odotti kaapissani yllättävän pitkään ennen kuin osasin päättää mitä siitä ompelen, vaikka jo alun perin tiesin haluavani siitä itselleni jotain. Se jotain olikin sitten lopulta taskullinen tunika.

 

Messuhulinassa iso tasku pelasti. Sinne saa ängettyä niin puhelimen, avaimet, käyntikortit kuin vaikka pienen proteiinipatukankin. Näin flunssa-aikana nenäliinat kulkevat kätevästi mukana ja voi siellä lämmitellä myös käsiäänkin. Oikeastaan aika pirun kätevä arkivaate siis. Uusi luottovaate.

 

Jämistä ompelin vielä lapsellekin paidan. Sattumalta tai tarkoituksella meillä on myös samaa kangasta olevat farkkucollege leggingsit, ja kaikki kankaat ovat Noshilta. IsoSisko onkin yleensä varsin tarkka siitä että puetaan julkisille paikoille mätsäävät vaatteet. Nyt mätsää siis tytär ja äiti, mutta mikäs siinä mukavissa vaattehissa.

 

IMG_0009

IMG_0021

IMG_9789

 

 

 

Similar Posts

2 Comments

    1. Hei Terhi, tarkoitatko kaavaa? Minulla ei valitettavasti ole, mutta esim Jujuna myy vähän vastaavia naisten kaavoja. Myös pidentämällä paidan kaavaa, saa tällaisen tehtyä helposti itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *