-Supersuositut käsityöohjeet

Kranssi kierrättäen

IMG_0151

IMG_0077

IMG_0144

 

Jo viime vuonna tajusin olevani tarpeeksi vanha ovikranssiin. Tänä vuonna päätin tehdä kranssin kierrättäen, vuoden teeman mukaan totta kai. Sellainen simppeli, ilmainen ja ei liian hienosteleva.Ihan vaan joku peruskranssi.

 

Menneellä viikolla netin syövereistä osui silmiini Ristiin-Rastiin blogin neulottu kranssi, josta se idea niin kuin lähti. Olin toki ehkä hieman suuruuden hullu kun päätin ommella kranssin, enkä ennen ompelua miettinyt sen mittasuhteita ollenkaan. Putkiloiden sisälle ängin saumurijätettä ja päättelynä vain ompelin molempien lettien päät yhteen. Ihan simppeli siis, ehkä jopa ihanan yksinkertainen.

 

Mies ilmaisi toiveensa, että tästä puuttuu glitterit. IsoSisko oli sitä mieltä että siitä puuttuu havut, ja PikkuSiskon mielestä lintu olisi vielä kiva. Kranssista saa siis juuri sellaisen kuin itse tekee. Tällä kertaa tuli tällainen.

 

IMG_0159

IMG_0148

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Stressinhallintaa käsitöillä

  Nykyajan kiireisessä arjessa stressinhallinnasta on tullut kilpailuvaltti. Työelämässä pärjäävät pisimpään he, jotka muistavat, ja ennen kaikkea osaavat rentoutua säännöllisesti.

Hyvä teko päivässä

  Lähes päivittäin olen lukenut uutisia kuinka lapsia tai nuoria ei ole autettu. Onneksi niitä iloisiakin uutisia saa lukea, ja

Villasukkien parsiminen, kätevät ohjeet

Tänä vuonna aion käyttää pidempään, parsia reikiä ja korjata vanhaa. Jo pitkään työpöydällä odottaneet villasukat pääsivät ensimmäisenä työn alle, kun

Tyynyliinamekko ilman kaavaa

  Viime kesänä tein montakin tyynyliinamekkoa zero waste tyylillä, eli leikkuujätettä ei jäänyt ollenkaan. Viime viikonloppuna vietimme Marttojen kanssa käsityöviikonloppua