Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kranssi kierrättäen

29.11.2015

IMG_0151

IMG_0077

IMG_0144

 

Jo viime vuonna tajusin olevani tarpeeksi vanha ovikranssiin. Tänä vuonna päätin tehdä kranssin kierrättäen, vuoden teeman mukaan totta kai. Sellainen simppeli, ilmainen ja ei liian hienosteleva.Ihan vaan joku peruskranssi.

 

Menneellä viikolla netin syövereistä osui silmiini Ristiin-Rastiin blogin neulottu kranssi, josta se idea niin kuin lähti. Olin toki ehkä hieman suuruuden hullu kun päätin ommella kranssin, enkä ennen ompelua miettinyt sen mittasuhteita ollenkaan. Putkiloiden sisälle ängin saumurijätettä ja päättelynä vain ompelin molempien lettien päät yhteen. Ihan simppeli siis, ehkä jopa ihanan yksinkertainen.

 

Mies ilmaisi toiveensa, että tästä puuttuu glitterit. IsoSisko oli sitä mieltä että siitä puuttuu havut, ja PikkuSiskon mielestä lintu olisi vielä kiva. Kranssista saa siis juuri sellaisen kuin itse tekee. Tällä kertaa tuli tällainen.

 

IMG_0159

IMG_0148

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.