| |

Juhlapuvusta kaksi uutta

IMG_0027

IMG_0281

IMG_0285

 

Itsenäisyyspäivän juhliin sopien olen minäkin muokannut taas juhlapukuja. Kävimme lauantaina juhlimassa lasten tädin häitä, ja teemaan sopien sain ommeltua samaisen tädin ylioppilasjuhlapuvun aivan uudelleen. Yhdestä vanhasta siis kaksi uutta mekkoa.

 

Hieman joustavasta puvusta riitti aineet omien lasten juhlamekkoihin. PikkuSiskon puvun helmaan otin lisäkangasta vanhasta hieman kiiltävästä pöytäliinasta, joten puvut ovat todellakin kierrätetty kokonaisuudessaan. Morsian tunnisti pukujen alkuperän, ja oli  todella hienoa saada ommella lapsille puvut joilla on selkeät tarinat.

 

Tein puvut vanhojen kaavojen mukaan. IsoSiskon mekkoon hyödynsin helman oikeastaan kokonaan, joten säästin vielä aikaakin uuden mekkoon ompeluun verrattuna. Vielä tunti ennen lähtöä jouduin kuitenkin hieman muokkaamaan PikkuSiskon pukuun napit olalle, jotta mekko saatiin yleensäkin päälle. Juhliin lähtemiseen kun kuuluu aina pieni ompeluhetki meidän perheessämme. Tein itse myös kuvissa vilahtava bolerot, mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa.

 

Onnea vielä kerran T & A!

 

IMG_0288

IMG_0334

IMG_0344

 

IMG_0355

IMG_0364

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.