|

Kiitospäivä

IMG_9606

IMG_9963

 

Suomeen on rantautunut näköjään jenkkilän Black Friday, joka on yhtä kulutus helvettiä juhlaa, ja aloittaa näin kunnon joulumyynnin. Tasa-arvoisuuden kunniaksi voisimme kyllä kopioida myös kiitospäivänkin, eikö vain?

 

Tänään olen ollut kiitollinen demokratiasta. Voitimme murskavoiton (9-0) kaupungin virkamiehistä, ja aamulla naamani oli jopa sanomalehden sivuilla kommenttien kera. Päiväkotia ei siis lakkauteta (vielä), kiitos huonosti hoidettujen virkamiesesitysten ja aktiivisen vanhenpaintoimikuntamme taistelun. Ei huolehdita vielä mahdollisista jälkitoimista, sillä voitto se on tämäkin voitto. Iso voitto.

 

Olen kiitollinen terveistä lapsista, huolehtivasta miehestä ja lämpimistä kissoista. Ei haittaa vaikka en ehtinyt imuroimaan, ehtii huomennakin.

 

Olen kiitollinen omista taidoistani, palkkatyöstä ja kukista keittiön pöydällä. Onnea on auttavat sukulaiset, teekuppi illalla lasten mentyä nukkumaan ja yhdet kengät jotka odottavat noutajaa Postin pakettiautomaatista.

 

Ilokseni Mehukekkerit sai tunnustusta myös Soppaa ja Sirkushuveja blogista, ja olen järjestänyt iloksenne myös eräänlaista joulukalenteria, josta lisää ensi viikolla.

 

Aikaa ei ehkä riitä kaikkeen, mutta paljon saa aikaan tälläkin ajalla. Ensi vuonna toivottavasti vielä hitusen enemmän, kun vain muistaisin hommata itselleni kalenterin. Sellaisen sopivan kokoisen, kätevän ja mukana kulkevan. Onko teillä suosituksia?

 

Kiitos!

 

IMG_9979

 

Similar Posts

2 Comments

  1. Hei, laitoin itse tuossa viime viikolla tilaukseen kotimaisen ja peri karjalaisenyrityksen Virkkukoukkusen kalenterit – seinäkalenterin sekä sellaisen “aikuisen naisen” version =) Iloiset kuvat ja tekstit piristävät kurjimmassakin säässä ja kiireessä. Ja kiitos kivasta blogista, Ritu

    1. Kiitos Ritu!

      Olen nähnyt noita Virkkuukoukkusen tuotteita, ovat kyllä mukavan iloisia. Nyt kaipaan sellaista kaikkialle kulkevaa A5 koon kalenteria. Kiitos vinkistä ja ihanista sanoistasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *