| | | |

Barbien vaatteet tilkuista

IMG_8721

IMG_8304

IMG_8307

IMG_8309

 

PikkuSisko on innostunut prinsessoista, nukeista, barbeista ja kaikesta siitä mistä IsoSisko ei ole aiemmin jaksanut edes välittää. Kirjastosta mukaan lähtee vain suuri Prinsessakirja ja syntymäpäivälahjaksi toivotaan Elsa-barbia. Kolmevuotiaan innostuksella hymy on niin valloittava, että hänelle prinsessat suotakoot.

 

Tämän viikon kierrätysompelukseksi uudistin kotoa löytyneiden kahden barbin vaatevarastoa. Tein kaavat ihan omasta päästä ja laiskasti yritin mennä vielä ilman tarroja tai neppareita. PikkuSisko sai uudistetut barbit osana syntymäpäivälahjaansa, ja nämä kelpasivat mainiosti ennen muiden lahjojen vastaanottoa.

 

Housut ja paidat voi helposti leikata yhdestä palasta. Housuihin laitoin kuminauhaa, ja tein pari eri versiota jakustakin. Kaulaliina syntyi eräästä villapaidan jämästä, käytännössä löytyi pala roskakorin pohjalta.

 

IMG_8717

 

Kun katselee noita virallisia Barbien asuja, voisin todeta että ompelujäljessä kotiompeilja pääsee kyllä samaan kuin alipalkattu tehdastyöläinen. Toisen Elsan puku kun näytti revenneen sivusaumasta jo ensimmäisten leikkien jälkeen.

 

Kaavoja Barbien vaatteisiin löytynee lisää netistä ja kirjastosta. Minulle aihe on hieman liian pientä näperrystä, jotta jaksaisin uudistaa barbien vaatekaappia kovinkaan usein. Oletteko te tehneet barbeille uusia vaatteita, ja mistä olette löytäneet parhaat kaavat? Lisään ne tähän tekstiin sitten muidenkin iloksi. Kiitos!

 

IMG_8735

Similar Posts

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.