| |

Arvonta Suomen Kädentaidot 2015-messuille

Oletko aina halunnut käydä Euroopan ja Suomen suurimmilla käsityömessuilla? Vai onko messut kirjoitettu jo pari kuukautta sitten ylös kalenteriin, mutta lippu vielä puuttuu? Eikö parasta olisi lähteä ystävän kanssa, ja viettää messuilla ihan koko viikonloppu?

 

No ei hätää, nimittäin minä sain arvottavaksi ei vaan messulippuja, vaan viikonlopun rannekkeita Suomen Kädentaidot-messuille! Kyseessähän on jo 20 vuotta vanhat messut, jotka järjestetään perinteiseen tapaan nyt marraskuussa 13-15.11 Tampereen Messukeskuksessa, eli tuttavallisemmin Pirkkahallissa.

 

Minä kävin messuilla viime vuonna parin vuoden tauon jälkeen, ja iloisesti yllätyin myös ompelutarvikkeiden ja varsinkin kankaiden lisääntyneestä valikoimasta. Suoraan sanottuna yksi päivä ei täysin riitä messujen kiertämiseen, varsinkin jos haluaa nähdä tuttuja samaan aikaan. Ja kukapa nyt ei haluaisi nähdä vaikka meitä blogisteja? Tästä syystä tänäkin vuonna on tarjolla myös bloggaajien tapaaminen, ja lauantaina 14.11 kello 13:00 meitä voi tulla moikkaamaan Meeting point kahvilaan. Meeting point sijaitsee messujen yhteydessä A-hallin pohjoispäädyssä, kahvila Bremenin yhteydessä. Minun lisäkseni paikalle saapuu ainakin Eilen Tein, Hupsistarallaa ja Weekend Chic. Tervetuloa siis juttelemaan, olit sitten toinen bloggaaja tai lukija.

 

IMG_9124

 

NYT sinulla on siis mahdollisuus voittaa viikonlopun rannekkeet itsellesi ja valitsemallesi ystävälle. Osallistumaan pääset kommentoimalla tämän tekstin kommenttikenttään mitä odotat messuilta, tai kenet ottaisit kanssasi mukaan. Osallistumisaikaa on torstaihin 5.11 kello 20:00 saakka. Voittajaan otan yhteyttä sähköpostilla, ja lomakkeeseen jättämäsi sähköposti näkyy vain minulle.

 

Mikäli tahdot rannekkeita oikein tosi paljon, voit saada lisäarvan osallistumalla arvontaan myös Mehukekkereiden facebookissa. Toiset kaksi ranneketta kun arvotaan siellä kuvaa kommentoijien kesken. Nyt siis vaan kaikki kommentoimaan, ja miettimään ostoslistaa messuille. Siellä nähdään!

 

Messurannekkeet tarjoaa Tampereen messut ja Suomen Kädentaidot

 

Similar Posts

100 Comments

 1. Ensimmäistä kertaa olen messuille pääsemässä, ja tätä olen vuoden odottanut kuin kuuta nousevaa! Odotan innolla kaikkea uutta, mihin en vielä ole päässyt tutustumaan. Ystäväksi lähtee avomies, joka on ihan yhtä innoissaan! Tästä tulee meidän ainoa reissumme ennen ensi vuoden messuja, kaikki panostetaan nyt ihan omaan kotiin 🙂 <3

 2. Messuille olen tulossa kaverini Tiinan kanssa. Hotellikin varattiin jo pari kuukautta sitten 😉 Itselläni on bloggaaja-pääsy messuille, mutta mielelläni yllättäisin Tiinan rannelleella, siispä arvontaan mukaan 🙂

 3. Messuille ottaisin mukaani 17 vuotiaan tyttäreni ja hakisimme sieltä uusia ideoita ja tietenkin pitäisi ostaa vähän lankoja ja kankaita ja nippeletä ym…

 4. Mukana arvonnassa. En ole ennen käynyt Tampereen käsityömessuilla mutta nyt olisi tarkoitus mennä koko viikonlopuksi ?

 5. Ottaisin mukaan naapurini, messuilta menisin katselemaan ideoita sekä tarvikkeita – lankoja ja kankaita. =)

 6. Oman äitin ottaisin mukaan. Met olikaan ihan käsityöhulluja molemmat 🙂

 7. Ottaisin ehdottomasti anoppikokelaan mukaan! Hän on niin kovasti aina pitänyt minun viihtymisestä huolta, missä sitten ollaan yhdessä oltukin niin olisi ihana viedä hänet vuorostaan johonkin kiitokseksi kaikesta 🙂

 8. Odotan kankaita, ompelutarvikkeita, lankoja sekä yhtä tiettyä villavaatteiden myyjää, jolta ostin ihanat housut tytölle viime vuonna. Mukaan toivoisin saavani entisen opiskelukaverini Sallan

 9. Pohjois-Karjalasta tullaan tyttären kanssa. Tampereen käsityömessut ovat startti jouluun, paljon ideaa käsillä tekemiseen ja mahtava tuotevalikoima

  1. Hei Kaija,

   Onneksi olkoon, voitit juuri rannekkeet koko viikonlopulle! Toivottavasti nähdään messuilla, laitan sinulle vielä sähköpostia asiasta 🙂

 10. Messuille lähtisin äitini kanssa. Messuilla kiinnostaa eniten kankaat ja ompelutarvikkeet +langat.

 11. Olen käynyt lähes joka kerta Tampereen käsityömessuilla. Joku kerta on jäänyt väliin matkan tai muun syyn vuoksi. Messuilla löytyy paljon ihania lankoja ja käsitöitä, joista saa paljon vinkkejä omiin tekeleisiin. Myös paljon ihania vaatteita on tarjolla. Siskojeni kanssa aion mennä.

 12. Olemme menossa ystävättäreni ja tyttäreni kanssa messuille. Lippuja puuttuu, joten mieluusti tarjoan heille viikonlopun ja ostan sitten oman lippuni siihen lisäksi, jos satun voittamaan.

 13. Olen pitkän käsitöitä harrastanut, muttei koskaan messuilla pääsyt käymään. Vähänvaraisuudesta… Ystävättäreni kanssa olisi kiva päästä katsoa että käsityö myös tuottaa. Unelmissa olisi oma yritys. Käsityö on intohimomme )))

 14. osallistun arvontaan <3 eniten odotan kangasmyyjiä, varsinkin Indien tiskin ihanuuksia <3

 15. Mukana arvonnassa. Ystävän kanssa lähdettäisiin ihastelemaan niin ompelu- kuin askartelutarvikkeitakin 🙂

 16. Langat ja kankaat sekä uudet ideat kiinnostaa. Mukaan ottaisin äitini.

 17. Äidin kanssa ollaan menossa messuilemaan. ^^ Pari vuotta on jäänyt välistä, mutta nyt päätettiin taas lähteä. Tänä vuonna odotan erityisesti, millaista valikoimaa sieltä löytyy aikuisten värityskirjojen ja erilaisten värikynien suhteen. Korutarpeita ei myöskään voi koskaan olla liikaa! Joululahjoja olisi myös tarkoitus ostella.

 18. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Muutama vuosi on nyt jäänyt väliin, mutta taas olisi hauskaa päästä sinne katsomaan lanka- ja kangasuutuuksia. Mukaan ottaisin käsitöitä harrastavan ystävän.

 19. Mukaan arvontaan! Ensi kertaa menossa messuille ja erityisesti kankaat ja ompelutilpehöörit kiinnostaa 🙂 Mukaan ottaisin anopin.

 20. Mukaan arvontaan. Odotan löytäväni kaikkea kivaa askarteluun.

 21. Kiinnostaisi nähdä uusia tekniikoita oikeastaan mistä tahansa käsityön alalta. En tiedä mitä odottaa kun en ole koskaan käynyt. Mukaan ottaisin rakkaan kaverin, jota en ole pitkään aikaan tavannut. Tulisi kaksi iloa yhdellä kertaa!

 22. Messuilla voi ihailla kaikkea kaunista ja saada ideoita ja lisäpotkua omaan väkertämiseen. Lähtisin sinne ystäväni Katjan kanssa. 🙂

 23. Jospa saisi uusia ideoita askarteluun ja tämän vuoden joululahjoihin.

 24. Ottaisin mukaan siskoni. Odotan messuilta eryisesti lastenvaatteita. En ole ollut koskaan aiemmin messuilla.

 25. Oi vitsit, kaiman kanssa olisi kyllä pakko tänä vuonna päästä, kun ollaan viimeksi oltu silloin kun Arne ja Carlos pli messutähtinä. Eli liian kauan sitten 🙂

 26. mä en ole ollut kertaakaan tampereen messuilla ja en oikein osaa odottaa mitään niistä. hauskaa olisi päästä katsomaan. ottaisin mukaan jonkun ompelevan ystävän.

 27. Kaappaisin mukaan äitini <3 joka olisi kyllä niin reissun ansainnut! Ei olla moneen vuoteen oltu ja pelkkää hyvää ollaan tämän päivän messuista kuultu. Kaikki olisi siis ihanan uutta ja piristävää!

 28. En ole aiemmin ollut Tampereen messuilla. Nyt otan vapaapäivän töistä ja suunnistan messuille jo perjantaina. Ottaisin mukaani kälyni tai serkkuni, kummalla sattuu olemaan vapaata silloin :).

 29. Meillä on jo vuosien ajan ollut tapana kiertää äidin kanssa käsityömessuja. Olemme käyneet Oulun, Helsingin, Joensuun, Jyväskylän ja Tampereen messuilla. Tyttäreni oli ensimäisillä käsityömessuillaan jo 5 kk iässä. Tänä vuonna olemme kuitenkin lähdössä viettämään laatuaikaa vain äitini kanssa. Varasin hotellin jo pari kuukkautta sitten ja otamme vapaapäivät töistä jotta pääsemme jo perjantaina paikalle.

 30. En ole koskaan nuille messuille päässyt, lähinnä pitkän välimatkan vuoksi. Mikäli voittaisin, olisi PAKKO lähteä ja houkuttelisin mukaan mieheni, jotta saisimme samalla viellä hiukan laatuaikaa kaksistaam <3

 31. Kaverin ottaisin mukaani. En ole aiemmin käynyt messuilla, joten olisi kiva päästä oikein ajan kanssa katselemaan, mitä messuilla on tarjolla. ?

 32. Odotan erityisesti kangasvalikoimaa ja uutta inspiraatiota. Juuri vanhinta tytärtäni kyselin mukaan, mutta jos hän ei innostukaan, niin ystäväkään ei olisi huono vaihtoehto! 🙂

 33. Mukana! En ole ennen käynyt Tampereen messuilla ja sen verran niitä on kehuttu, että todellakin houkuttelee päästä mukaan 🙂 Kankaiden perässä tietty lähtisin, mutta myös ihan inspiraatiomielessä. Mukaan nappaisin varmaankin oman äitini.

 34. Siskon kanssa lähtisin ja erityisesti suomalaisen lampaan villoja ajattelin katsella erityisen tarkalla silmällä.

 35. Olen ollut muutaman kerran messuilla, mutta ystäväni ei ole päässyt kertaakaan, joten hänet veisin mukanani. Ideoita ja lankaahan sieltä haetaan 🙂

 36. En ole koskaan ollut noilla messuilla, joten en oikein tiedä mitä sieltä odottaisin. Uusia ideoita nyt ainakin. 🙂 Mukaan ottaisin ystävän tai äitin.

 37. Kankaita ja askartelutarvikkeet ois hakusessa. Myös langat villapaitaan pitäis hankkia. Blogitapaamisen missasin viimeksi niin nyt pitäis siellä käydä. Mukaan ottaisin entisen työkaverini! <3

 38. Mää ja mun kaksostytöt ? mentäs katteleen uusia ideoita ja ihaillen kättentöitä.

 39. Otan mukaani parhaan ystäväni ja messuilta odotan inspiroivia ideoita ja ihania käsityötarvikkeita ostettavaksi.

 40. Olen viimeisen vuoden aikana täysin hurahtanut käsitöihin ja ensimmäistä kertaa messuille menossa. Junaliput jo ostettu, mutta rannekkeet puuttuu. Messuille menen parin ystävän kanssa. Messuilta odotan saavani lisää inspiraatioita ja ideoita uusiin kokeiluihin.

 41. Olen menossa messuille mieheni veljen vaimon kanssa. Ainakin neljä vuotta ollaan suunniteltu visiittiä messuille mutta yhtenäkään vuonna yhdessä sinne asti ei vielä olla päästy. Nyt päivämäärä on ollut kalentereihin merkattuna jo kesästä asti!

 42. Olen tulossa ekaa kertaa! En ole vain ehtinyt paneutua lippujen hankintaan. Otan varmaankin siskoni kaveriksi ihmettelemään. Odotan eniten inspiraatioiden uutta tulvaa?

 43. Ystävistä monikin on tulossa. Tänä syksynä olen jo käynyt Seinäjoen ja Oulun messuilla, mutta Tampere on kuitenkin se tärkein!

 44. En ole päässyt messuille muutamaan vuoteen,niin en edes tiedä tämän hetken uusia käsityötuulia. Mukaan ottaisin äidin, hänen kanssaan olen messuille yleensä mennyt 🙂

 45. Tulen ystäväni Henin kanssa messuille. Lippuja ei ole vielä varattu, mutta hotelli kyllä. Tampereen kädentaitomessut on maan parhaat!

 46. En ole koskaan käynyt. Aina halunnut. Käsityöhulluna messut himottaa kovin. Jos kävisi tuuri ja liput voittaisin ottaisin kaveriksi Suvin, toisen käsityöhullun äiti-ihmisen, joka tarvitsee breikin arjesta.

 47. En ole koskaan käynyt Tampereen käsityömessuilla. Silliin on hyvä tilaisuus käydä hypistelemässä vaikka lankoja. Pyytäisin Mikaela Tillanderin kaverikseni sinne.

 48. Lempääläisenä minulla on mahdollisuus käydä perjantaista sunnuntaihin eli hotellirahat säästyvät messuille. Näitä messuja ei voi jättää väliin, ja olen käynyt viisi kertaa peräkkäin. Meinasin jättää nämä väliin, mutta en taaskaan voi jättää menemättä ja minusta on mukavaa nähdä, miten 20 vuotias messutapahtuma juhlii.
  Perjantaina lähtee mukaani vanha kirjeenvaihtokaverini, lauantaina joku muu ja sunnuntaina ehkä taas joku muu, emme vaan ole vielä sopineet.

 49. Lähtisin ystäväni kanssa katsomaan uusia vinkkejä ja ohjeita ja materiaaleja käsitöihin.

 50. Messuille ottaisin mukaan siskoni Annan, toivottavasti meitä onnistaa arvonnassa 🙂

 51. Äidin, tyttären ja puolison kanssa ois tarkotus mennä kankaita ostelee.. 🙂

 52. Messuille olisi kiva tulla, sillä en ole siellä koskaan käynyt. Mielessä ovat kyllä olleet useampana vuonna. Mukaani ottaisin rakkaan äitini, joka on innostunut kovasti askartelusta ja lastenlapsille vaatteiden ompelusta! Itse odottaisin messuilta kankaita ja paljon uusia askarteluideouta?

 53. Äidin kanssa lähdössä, erityisesti lankavalikoima ja uudet ideat kiinnostaa, mutta messuilla riittää nähtävää laidasta laitaan!

 54. Uusia tuulia ja vinkkejä kun monen, monen vuoden jälkeen ompelu kärpäinen puraisi. Ompelun kautta tutuksi tulleen ystävän ottaisin mukaan ja saataisiin samalla vähän lapsi vapaata.

 55. En ole koskaan ollut näillä messuilla. Ottaisin mukaani ompelijaksi opiskelleen ystäväni. Odotan messuilta ideoita ja inspiraatiota, sekä hyvää valikoimaa ostosten suhteen 🙂 Pirkkahallikaan ei tästä kaukana ole!

 56. Tampereelle lähtee mukaani Risto. Erityisesti kankaat kiinnostaa mua!

 57. Olispa kiva päästä Tampereelle! Eiköhän joku kaverikin innostuisi mukaan.

 58. Ensimmäistä kertaa olen menossa messuille! Tarkkaan en tiedä mitä odottaa mutta eiköhän siellä ole ihmeteltävää kun taitavat olla Suomen laajimmat messut!!

 59. Ystäväni Tiinan ottaisin mukaan.
  Asumme eri puolilla Suomea ja harvoin tapaamme. Kädentaitomessuilla yhdessä käynti on perinne.
  Messuilta odotan yhteisen ajan lisäksi ideoita ja vähän shoppailua: lankoja ja kankaita.

 60. Kaverin kanssa ihastelemaan kaikkea upeaa ja hankkimaan Kruukun keraamiseen seimeen uusia osia!

 61. Hyvän ystäväni kanssa lähtisin lapsivapaata viikonloppua viettämään. Miehet sais jäädä vahtiin lapsia. 🙂 Ystäväni on innokas käsitöidentekijä. Hän ompelee ja askartelee, mie koitan joskus ja jouluna tarttua villalankoihin ja kutoa sukan, lapasen tai pipon.. Eipä meistä kumpikaan ole käynyt noilla messuilla aikasemmin, mutta jos liput voitetaan ni jovain met mennään. 🙂

 62. Oman siskon ottaisin mukaani, ja yhdessä vietettäisiin laatuaikaa käsitöiden parissa.

 63. Hups. Kännykällä vastasin vahingossa väärään paukkaan 😉 ei ollu tarkoitus vastata kenellekään 😉 mukana arvonnassa kuitenkin. Ystävän kanssa menisin!!!

 64. Ystäväni Riikan ottaisin mukaan messuille. Ei todellakaan yksi päivä riitä messuilla kaiken ihanan ihmettelyyn. 🙂

 65. Moikka! Tulin vain vinkkaamaan jotta Bikken pilttuu blogissakin on rannekkeita arvottavana 🙂

 66. Voi, olisi kiva päästä messuille mukaan, itse odotan pääseväni ostamaan ihania joululahjoja suomalaisilta käsityöläisiltä.

 67. Kaverin kanssa lähtisin, koska ollaan molemmat kiinnostuneita käsitöistä ja askartelemisesta 🙂 Viime käynnistä on yli 5 vuotta.

 68. Menisin messuille mieheni kanssa, joka on myös tykästynyt Tampereen messuihin. Odotuksia siellä on uusien ideoiden löytäminen, ihanien tarvikkeiden ja materiaalien ihastelu ja hankinta. Ja onhan sinne vaan niin pakko päästä, kun jo monta kuukautta niitä on odottanut! 🙂

 69. Messuilta hakisin ideoita ja inspiraatiota askarteluihin sekä ompeluun ja toki tapaisin muita samanhenkisiä tovereita 🙂

 70. Hinku messuille on kova, kun Oulun messut jäi välistä ja Tampereen messuille oon aina halunnu, enkä välimatkan takia koskaan ole päässyt. Nyt voisi lähteä, mutta lippu puuttuu 🙂 koen myös että bloggaajana saisin enemmän irti messuista ja pääsisin tapaamaan myös muita! Tosissaan en tiedä kenet ottaisin matkaan, eiköhän joku käsityöhullukaveri lähtis. Tai äiti!

 71. En ole ikänä käynyt Tampereen messuilla. Jo keväästä lähtien olen odottanut, että pääsisin reissuun. lähtisin messuille virkistymään ja keräämään ideoita ompeluun ja neulontaan. Ehkä tekemään messulöytöjä. Mukaan ottaisin ukko-kultani, joka on innostunut virkkaamaan ontelokudetta. Ja lupautunut jo ajamaan pitkän matkan Joensuusta Tampereelle.

 72. Suunnitelmissa on lähteä kahden parhaan tyttökaverini kanssa viikonlopuksi Tampereelle. Rannekkeet siis tulisivat tarpeeseen. 🙂

 73. Lahjoisin kaksi ihanaa ystävää seurakseni messuille, koska kaikki kaunis ja ihana mitä messuilla näkee on vielä parempaa jaettuna jonkun kanssa!

 74. Tampereen messut on jo perinne! Messuseuraksi otan mukaan mieheni, joka viime vuonna lähti mukaan hieman vastentahtoisesti, mutta jo tänä vuonna kyselee, että koska ne kädentaito-messut olikaan… 🙂

 75. Äidin kanssa lähtisin messuille, jos voittaisin liput. Varmasti sieltä mukaan tarttuisi jotain ihanaa kangasta, vaikka taitaa viimevuotisetkin olla vielä ompelematta, kun en raaski leikkoa 🙂

 76. Ilona tyttäreni kanssa lähtisin messuille katsastamaan messujen uudet tuulet ja miksei vähän vanhemmatkin… Neiti on 13-vuotias kympin kässäoppilas ja sai äitinsäkin taas innostumaan vuosikymmenten jälkeen sukan kutomisesta, jospa messuilta yhdessä tekisimme ihania lankalöytöjä talven käsitöihimme, odotamme innolla messuja : )

 77. Haluan osallistua lippujen arvontaa. Olen menossa eka kertaa Tampereen messuille ja minua kiinnostavat erityisesti neulelangat ja neulekirjat. Mukaan ottaisin kälyni.

 78. Koskaan en vielä ole päässyt messuilemaan, mutta tänä vuona sinne olen suuntaamassa ystäväni kanssa. Langat nyt ainakin kiinnostaa ja inspiraatiota lähden sinne hakemaan. Kaikki värikät on ihanaa ja messuilla odotan juurikin paljon väriä löytäväni! =D

 79. Rakkaalle äidilleni tahtoisin voittaa messurannekkeen. Hän on monipuolinen ja taitava käsityöihminen, joka ansaitsisi päästä näille messuille tunnelmasta nauttimaan. 🙂

 80. En ole koskaan käynyt mutta olen kuullut paljon hyvää ja olisi kiinnostavaa mennä.
  Ystäväpiiristä löytyisi useampikin jotka varmaan tahtoisi mukaan.

 81. Ekaa kertaa pohjoisesta=) Oman teinin kanssa tulossa, jännittää…

 82. Äitin kanssa tulisin. Kankaat kiinnostaa erityisesti ja uusien merkkien bongailu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *