| |

Aarrekid kangaskarnevaalit

IMG_8098 aarrekid3 IMG_8094

 

Tänään alkaa taas Aarrekidillä kangaskarnevaalit. Kesän karnevaaleissa ostin heidän kankaitaan läjän, sillä luomulaatuinen printtikangas on nyt vaan aina mieleen. Kesällä tein jo yhden setin, aiemmin pari muutakin,  ja nyt vihdoin pääsin ihanan pehmeän collegen kimppuun. Parasta näissä on se, että printti pysyy pesusta toiseen yllättävän hyvänä.

 

PikkuSisko toivoo pelkkiä mekkoja, joten mekon hän sai tälläkin kertaa. Tarpeeksi paksu talvea ajatellen ja pari nepparia oman tahdon pukemiseen. Tätä voi käyttää farkkujen, leggareiden tai vähän paksumpienkin housujen kaverina.

 

IsoSisko taas sai uuden hupparin. Hupusta tuli aavistuksen liian matala, mutta harvoin se huppu on oikeasti päässä. Sen sijaan helman mitta on oikeastaan tunikan mittainen, joten se antaa pyllyllekin hieman suojaa kylmässä maassa.

 

Nyt alkoi siis taas Aarrekidin verkkokaupassa kangaskarnevaalit. Tarjolla on tätä samaa Aarremetsää sekä myös syksyn uuttaa Rainforest -kuosia. Siitä haaveilen ehkä hieman itsekin, vähän tummempia sävyjä syksyä ajatellen. Ostakaa te muut pois, niin minun ei tarvitse 😉

 

IMG_8200

IMG_8161

 

IMG_8121

Aarrekid Aarrekid2

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.