| | | | | | | | | | |

Hiuslenkkien uudelleen muotoilut

IMG_7255
IMG_7319
IMG_7318

Huomasin innostuneena (ja vähän kauhistuneena) miten Isosiskon hiukset ovat jo tuplasti paksummat kuin minun ja PikkuSiskon hiukset yhteensä. Niitä tarvitsee joka aamua harjata, letittää, sitoa ja pinnittää. Koska omaan itse vauvan pehmoiset ja mitättömät hiukset, en ole kokenut tarvetta edes opetella letittämään. Siskoni kun hoiti aikoinaan sen.

Pienet omiin hiuksiini tarkoitetut pompulat eivät enää riittäneet Isosiskon paksuun ponnariin, vaan piti tuunata uusia.

Kuinka tehdä itse hiuspompuloita?

Lapsi halusi oikein ison pompulan. Sellaisen näkyvän, ja paksut ponnarit. No sellainenhan on toki saatava, kun kerrankin meidän suvun naisella on hiuksia josta sen voi tehdä. Niimpä leikkelimme vähän nahkaa, farkkua ja collegen jämiä ompeluhuoneen roskakorista, ja samaan syssyyn tein teille ohjeen videollekin.

Näistä saa juuri sellaiset kuin itse haluaa tehdä. Ponnarit siis päähän ja menoksi!

Kannattaa katsoa vielä myös videoni ja ohjeeni ihan kankaisten hiusdonitsien ompelemiseen. Näihin tarvitsee vähän enemmän kangasta, mutta sopivat erittäin hyvin vähän paksumpiinkin hiuksiin. Sekä toki ovat aina oivallinen lahja esim kaverisynttäreille!

IMG_7316
IMG_7317
IMG_7295
IMG_7287

Similar Posts

7 Comments

 1. Näähän on kivat ja hauska video. Nyt vaan paksumpaa tukkaa odottelemaan.. omalta kohdalta toivo on jo mennyt, mut 2-vuotiaan osalta vielä toivoa. 🙂

  1. Kiitos Sanna!

   Sama juuri, onneksi meillä edes toinen tytöistä sai paksut hiukset. Oma mummoni oli aina peruukki päässä, joten ei ole meidän suvun naisille luotu juuri kunnon geenejä sen suhteen. Mutta onneksi lapset voi muuttaa senkin 🙂

 2. Hei, olipa kiva video. Taidan pyöräyttää muutamat itsellekin kun tämä syksyinen kosteus saa hiukset niin vallattomiksi. Ritu

 3. Ihania ponnareita! Ptääkin kokeilla tehdä itselle. Meidän pojallakin olisi kyllä hiuksissa paksuttaa vaikka muille jakaa ja pitkätkin on, mutta rusettiponnarit ei oo ihan hänen juttu. 😉

  Useamman kerran on pitänyt pyytää josko tekisit postausta lasten kasvissyönnistä!? Olen itse suht uusi kasvissyöjä ja vähitellen siirtänyt muutakin perhettä kasvissyönnin suuntaan. Olisi kiva kuulla mikä teidän tytöille maistuu ja käyetäänkö teillä ollenkaan kananmunaa ja maitotuotteita? U

  1. Moikka Jossu, voisihan näihin kokeilla jotain muutakin kuin rusetteja?

   Suuri kiitos pyynnöstäsi. Tämä on ollut ajoittain mielessä varsinkin sen jälkeen kun lapset siirtyivät kasvisruokaan päiväkodissakin, mutta sieltä on vähän hankala saada kuvia niistä ruuista. Pitäisi varmaan laitta joku vanha kamera lapsen matkaan ja pyytää että kuvaa äidille 😀

   Kiitos kuitenkin pyynnöstäsi, tämä postaus on toki tulossa. Meillä syödään ihan maito- ja munatuotteita myös, mutta lapsilla on myös kovin erit mieltymykset keskenäänkin, saati sitten vielä meillä aikuisilla. Samoja ruokia syömme kuitenkin kaikki. Lisää siis kyllä tulossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *