Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Grillattu ruusukaali

23.9.2015

IMG_7181

 

Olen tottunut syömään ruusukaalia vain joulupöydässä. Perunalaatikkoa, keitettyjä ruusukaaleja ja suolaista itse tehtyä sienisalaattia. Ne kuuluvat jouluun, ja tästä johtuen ruusukaalit eivät ole kuuluneet ruokavaliooni muina aikoina. Onneksi kaupassa silmään osui nyt niin tuoreet ruusukaalit, että ne houkuttelivat pelkällä tuoreudellaan. Ja kotimaisuudellaan. Jouluna herkku kun on usein ulkolaista tai pakastettua.

 

Ajattelin tehdä ruusukaalille saman mitä teimme kesällä kukkakaalille. Kunnon käristys ja suolaa. Perusasiat riittää kun raaka-aine on tuoretta ja kauden mukaista. Ja kaalithan on nyt todellakin pop.

 

Toinen lapsi sentään maistoi. Maistoi vielä toisenkin, loput lahjoitti minulle. Kaalin-inhoaja-mies antoi mahdollisuuden ja söi kolme. Jotain tuli siis tehtyä oikeinkin.

Pikainen paisto oikein kuumalla pannulla pienessä tilkassa öljyä riittää näihin. Nauti kuumana, peruna on hyvä kaveri.

 

IMG_7173

 

 

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.