| | | |

The Blog Awards mekkokriisi

20150613_214103

 

Itsenäisenä bloggaajana en ole päässyt koskaan suureen blogigaalaan, joten hämmästykseni vaihtui suureen innostukseen kun sain sähköpostiini kutsun ensimmäiseen Blog Awards gaalaan. Kun sain vielä miehen kanssa sovittua ettei häntä haittaa hääpäivämme vietto jonain toisena viikonloppuna, pääsin vihdoin siihen pahimpaan kriisiin. Mitä ihmettä sinne pitäisi laittaa päälle?

 

Olen saanut kuitenkin kutsun bloggaajana, juuri tällaisena kuin olen, joten tunnen velvollisuudekseni ommella mekko toki itse. Minulla on nyt vajaa kaksi viikkoa aikaa ommella iltaisin ja öisin, kunhan vain keksin mitä ompelisin. En tiedä juhlamuodista tällä hetkellä mitään, ja luultavasti vanha kunnon ystäväni farkku ei kuitenkaan istu noihin juhliin ihan niin näppärästi. Eli siis mistä juhlava kierrätysmekko?

 

Itselle on hyvä tehdä haasteita. Mietin jopa häämekkoni uudistamista, mutta ehkä se olisi vähän turhan raju ele, vielä kun juhlat ovat oikeasti samana päivänä kuin milloin menin salaa naimisiin kuusi vuotta sitten. Auttakaa siis naista hädässä, ja linkatkaa minulle inspiraatiota!

 

Niin ja käykää ihmeessä äänestämässä suosikkejanne Blog Awards voittajiksi. Mehukekkereitä ei tuolta löydy, mutta ehkä kovalla ja pitkäjänteisellä työllä saamme vielä joskus jonkinlaisen Käsityö/Diy kategorian noihin gaaloihinkin.

Similar Posts

6 Comments

 1. Mkkotehdas aikuisille-kirjassa ainakin on monta kaunista mekkomallia, sopivat hyvin kirrrätysompeluunkin. =)

 2. Ehdottomasti hei teet vanhasta lakanasta sen mekon ja solmuvärjäät sen tyylikkäästi! Nimim batiikkiin ja shiboriin vähän hurahtanut…

  Mutta tosiaan vau, sitten ehkä voisi saada kutsun tuollaisiin blogibileisiin jos kuuluisi johonkin portaaliin tms! Kässäblogeille ei ihan liikaa tuota blogiglamouria ole tarjolla.

  1. 😀

   No batiikki oli meillä in joskus 90-luvun lopussa, onko se näemmä tulossa takaisin?

   En minä tiedä mistä tämä kutsu tuli, kuulun tosiaan Blogirinkiin joten aivan varmasti jotain sitä kautta. Olen kyllä myös ilmaissut että jatkossa näissä gaaloissa voisi olla myös omat käsityöihmisten sarjatkin 😉 (Kuulun nyt käytönnössä Perheblogeihin)

 3. Moikka Veera! Täällä Noora. Ja myös vaatepulmissa samaisesta syystä kuin sinäkin. 😀 Seuraan mielenkiinnolla, mitä keksit ja saat aikaan, itsellä kun ei ole minkäänlaista taipumusta ompelemiseen… Paniikkihan tässä ehtii iskeä ennen gaalailtaa!
  Ps. Minä olen ihan “itsenäinen” kirjoittelija ja silti olen jostain syystä saanut kutsun tuonne..?

  1. Moikka Noora, mahtava kuulla että olet saanut kutsun! Jos sinua on ehdotettu jonnekin kategoriaan palkinnoille, niin ehkä kutsu on tullut siitä? Mutta vaatepulmahan tässä on kuitenkin. Kovakin kriisi. Hienoa kuitenkin että gaalaan on kutsuttu niin eri kategorioista blogeja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.