| | |

Voimistelurenkaat koko perheelle

IMG_5642 - Copy

IMG_5650 - Copy

IMG_5733

IMG_5728 - Copy

 

Kesän keskustelut ja facebook-mainonta tuotti tulosta. Viimeinen niitti kirstun vartijan mielen muuttamiseen oli käynti ystävien luona, jonka jälkeen lapset puhuivat taukoamatta voimistelurenkaista. Niillä voi pyöriä, roikkua, keinua, kiipeillä ja ne vaan pitää saada.

 

Nopeasti ne tulivatkin kun päätös oli tehty. Suurin hankaluus oli oikean paikan löytäminen katosta, ja parin päivän naputtelun ja etsinnän jälkeen paikka löytyi keskeltä olohuonetta. Aika hyvä paikka, jossa mahtuu pyörimään, hyörimään, roikkumaan, katsomaan Pikku Kakkosta pää alaspäin ja jonottamaan omaa vuoroaan.

 

Suomen Voimistelutuotteen renkaat ovat kotimaista työtä. Niitä löytyi kahta kokoa, ja meidän aikuisten koko tuntuu sopivan myös kasvaville lapsille. Toki oikean mitan vaihtaminen aikuisesta lapseen vaatii vähän aina fiksausta, ja roikkumisen on hoitaneet suurimmaksi osaksi lapset. Ja pyörimisen, keinumisen ja kiipeilyn.

 

Alussa mies mietti hintaa. On sitä kuitenkin huonompiin asioihin laitettu saman verran rahaa, joten oma voimistelutuote aivan varmasti maksaa hintansa moninkertaisesti takaisin. Nyt niitä on myös käytetty palkintona ja viety pois jos esim. iltaisin hampaiden pesu ei onnistu nätisti. Oivalliset työvälineet siis muussakin toiminnassa.

 

Olen nähnyt lasten huoneissa myös puolapuita. Onneksi lapset eivät ole, tai muuten kaikki sisustuksessamme menee kohta uusiksi. Ehkä se saa jo mennäkin, jos lapset saisivat päättää?

 

IMG_5722 - Copy

IMG_5708 - Copy

IMG_5719 - Copy

IMG_5738

Similar Posts

One Comment

  1. Meillä samat renkaat löysivät paikkansa autotallista ja ovat kyllä olleet ahkerassa käytössä niin aikuisten kuin lapsenkin toimesta. Aivan loistavat kuntoiluvälineet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *