| | |

Virkattu neuletakki lapselle

 

IMG_5872

IMG_5902

IMG_5851

IMG_5896

 

Aloitin virkkaamisen keväällä lippapipoista jääneistä bambulangoista. Ja koska olen äärimmäisen huono arvioimaan menekkiä, eivät jämälangat riittäneet alkuunkaan, vaan oli ostettava lisää. Muistaakseni jopa enemmän kuin kerran.

 

Ja eihän sitä nyt vanha virkkaaja ohjetta tarvitse, purkaminen opettaa. Eli purkamisen kautta on menty, ja purkaa olisi saanut koko neuleen. Toisaalta lapsi ei välitä siitä jos helmasta tuli vähän liian leveä tai käsien kavennukset eivät mene ihan oppien mukaan. Kunhan on värikäs neule mekon kanssa pidettäväksi. Se saa hymyn huulille.

 

IMG_5928

IMG_5847

 

Langat ovat siis King Colen Bamboo cottonia, mikä on todella ihanan pehmeää lapsen ihoa vasten, ja toki myös pehmeää virkata. Eli jos malliltaan ei tullut vielä ihan täysosumaa, niin pehmoisuudellaan valloitti lapsen ainakin. Langat ovat tälläkin kertaa Lankasatamasta, ja kuulemma tämä lanka käy hyvin myös tiskirätteihin. Meille siitä on tullut vain oiva käyttölanka, oikeastaan paras sellainen.

 

Parannettavaakin siis jäi. Ja koska virheet on hyvä muistaa heti, aloitin jo uuden työn tähän perään. Uutta projektiani voi seurata Instagramissa, ja kuvia tulee toki myös tänne heti kun neule valmistuu. Virkkuukoukku ei siis lepää arjen alettuakaan.

 

IMG_5865

IMG_5849

Similar Posts

2 Comments

  1. Kaunis tyttönen ja ihana villatakki! Värit ovat juuri passelit 🙂

    1. Oi kiitos Ilona! Minä rakastuin näihin väreihin keväällä, nyt kun se valmistui niin kaipaan oikeastaan jo syksyn värejä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.