Onnen hetkiä

 

IMG_6214

IMG_6045

IMG_6066

 

Tämä kesä on ollut täynnä onnen hetkiä. Kameran kanssa jaksaa valvoa yli kymmeneen illalla, tai vaihtoehtoisesti herätä kun muut vielä nukkuvat, ja syöksyä kameran kanssa retkelle ennen aamupalaa. On hienoja maisemia, lämpimiä ihmisiä ja ennen kaikkea mahtava perhe.

 

On niin helppoa elää tässä hetkessä, nauttia auringon ensimmäisistä ja viimeisistä säteistä, valloittavista hymyistä ja tunteellisista kohtaamisista.

 

Kuvaan itselleni, ja haluan vangita luonnon kauneuden. Tämä kesä on ollut kaunein pitkästä aikaa, ja yksi syy taitaa olla uudessa kamerassani. Olen innostunut niistä pienistä valoista, suurista sateista ja mustikasta suun ympärillä.  Kaikki on tässä ihan lähellä ja paremmin kuin hyvin.

 

IMG_6075

IMG_6150

IMG_6276

IMG_6342

IMG_6046

 

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.