|

Vetoketjuun virkattu pussukka

IMG_2551

IMG_4399

 

Sain jo alkukesästä ihanasta Lankasatamasta näytteenä Prymin pitsivetoketjuja. Valkoinen ja punainen pääsivät tyttöjen mekkoihin osaksi juhlavuutta. Sen yhden käyttöä mietin, testasin purin ja mietin lisää. Pitsien reiät suorastaan huutivat minua virkkaamaan ympärille jotain.

 

Olisi varmaan pitänyt purkaa vielä sen viidennenkin kerran. Kun kahteen ensimmäiseen meinasi tulla liikaa silmukoita ja kahteen seuraavaan liian vähän, jäi tämäkin vielä hieman kompromissista kauas ja vetoketju kupristelee. Käyttöä se ei juuri haittaa, ja omaan käyttööni tämä pääsi linssin suojukseksi reissuille.

 

Ajatuksena oli yhdistää tähän vielä perinteistä kirjontaa. Muistin kuitenkin parin vanhan pitsiliinan irrottaneen väriä ensimmäisessä pesussa, joten lopulta en uskaltanut kirjoa kaapista löytyvistä vanhoista langoista mitään. Tätä kun pitää pestäkin joskus, luultavasti jo aika pian. Mikä teidän kokemuksenne on, päästääkö puuvillalangat pesussa väriä?

 

Yhteistyössä Lankasatama

Similar Posts

One Comment

  1. Värinkerääjäliinoja pyykin sekaan niin värjäytymishuolet ovat lähes kokonaan pois päiväjärjestyksestä 🙂 (lähes kokonaan siksi että muutama katastrofi on päässyt käymään kyseisiin liinoihin liiaksi luottamisen vuoksi mutta yleisesti ottaen toimii, heh). Ja jotkut puuvillalangat päästää väriä 40-asteessa mutta ei 60. Ainakin jossain lankavyötteessä olen nähnyt sellaisen tekstin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *