| |

Lasten omat festarit, Hippalot 2015

IMG_5444

IMG_5456 IMG_5461

IMG_5458

IMG_5508

IMG_5460

 

Kahden päivän aikana on nähty jo kokonainen sinfoniaorkesteri, teatteriesitys koiran kanssa, yllätyksellisen hyvä Päistikka yhtye ja  tehty omia soittimia. Hyvin ajoitettu lomapäiväni aamu alkoi maalaushetkellä Sibeliuksen tahtiin ja sateen sattuessa iltapäivällä satumainen puu valloitti väsyneet lapset. Kesän parhaat neljä päivää siis on taas käynnissä, kiitos vaan Hippalot!

 

Kesän alussa saapuva Hippaloiden esite luetaan aina jo saapuessaan alusta loppuun moneen kertaan. Silti joka kerta yllätyn, nautin ja inspiroidun enemmän kuin mitä olen alkukesästä kuvitellut. Lapset päättävät päivien kulun, istuvat esityksissä haltioituneina ja puhuvat näkemistään vielä viikkojenkin päästä.

 

Tällä kertaa minua sykähdytti se sinfoniaorkesteri. Jysähti keski-ikä ihan tosissaan päälle, ja nyt mietin miksi emme käy vastaavissa konserteissa useammin. Valkoinen koira valkoisessa lavastuksessa oli mainiota nauruterapiaa lastenkin makuun. Omaa mieltä ilahduttaa miten IsoSisko on keksinyt että ilmaiskonserteissa voi juosta ihan eturiviin  tanssimaan, ja PikkuSiskon rummun soitto muusikoiden kanssa sai melkein kyyneleet silmiin.

 

Kaksi päivää iloa vielä jäljellä. Luultavasti luvassa on lisää yllätyksiä, hyvää mieltä, sokeria suupielissä ja ennakko-odotusten ylityksiä. Ne on niin helppo ylittää, jos odotuksia ei ole. Uudet esitykset joka vuosi pitävät mielen virkeänä ja lapset innokkaina.

 

Hippalot Hämeenlinnan Verkatehtaalla 30.7-2.8.2015

IMG_5542

IMG_5517

IMG_5522

IMG_5519

IMG_5500

IMG_5540

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.