| | |

Hellemekot sateisen kesän iloksi

IMG_4132

IMG_4096

IMG_4133

 

Pari viikkoa sitten ompelin itselleni ja IsoSiskolle hellemekot. Hellettähän tässä on pitänyt, mutta onneksi on neuleita joiden kanssa mekkoja voi pitää näillä sateisillakin keleillä.

 

Näemmä on päiviä jolloin kaavoittamiseni ei mene aina ihan putkeen. Verson puodin kangasta oli kahteen mekkoon kyllä, mutta omassa mekossa olisi ollut muokkaamisen varaa enemmänkin. Nyt se tuntuu raskausmekolta, mutta toisaalta ehkä se on vain kesämekko joka kätkee alleen ne grilliherkut. Ja mansikkapiirakat.

 

Minun kuvat on muuten IsoSiskon ottamia. Jalusta ja neljävuotiaan napinpainallus on oiva yhdistelmä, ja tällä kertaa myös hänen mekkonsa kuvaaminen oli helpompaa näin päin. Onneksi lapsen mekko kuitenkin onnistui paremmin kuin hyvin.

 

IMG_4145

IMG_4090

IMG_4152

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *