-Supersuositut käsityöohjeet

Kesän ilot

IMG_3567

IMG_3396

IMG_3399

IMG_3184

IMG_3125

 

Sateisena kesäaamuna on hyvä jo kerrata mennyttä lomaa. Olemme nähneet, kokeneet, maistaneet ja olleet yhdessä. Välillä on toki riidelty, mutta myös halattu, pussattu ja naurettu. On nähty sukulaisia, mummoja, pappoja, serkkuja, muumeja, kavereita, koiria, kissoja, setiä, tätejä ja enoja. Törmätty vanhoihin luokkatovereihin ihmeellisissä tilanteissa ja muisteltu vanhoja aikoja.

 

Kesä on heittänyt aivot narikkaan, antanut lisää aikaa levätä ja ihan olla vaan. Halvat junareissut ovat viihdyttäneet ja viihdyttävät vielä lisää. Siinä missä oma lomani alkaa pian häämöttää jo loppuaan, jatkavat lapset omaansa vielä isänsä kanssa. Toivottavasti ensi kesänä saamme lomailla kesäaikaan yhdessä myös ihan koko perhe.

 

IMG_3070

IMG_2535

IMG_2365

IMG_2363

IMG_2246

Reissaamisen vastapainoksi olen myös virkannut. Olen siivonnut, värittänyt, ommellut, kuvannut videolle ja miettinyt tulevaa. Käynyt juoksulenkeillä, hikoillut, haikaillut vyölaukun perään, käynyt kirpputoreilla ja valikoinut perintötavaroita. Olen haaveillut, yrittänyt unohtaa kevään stressin ja valvonut pitkälle yöhön hyvin kuvien toivossa.

 

Lapset ovat nauttineet, uineet, syöneet jäätelöä ja värittäneet värityskirjojta. Toinen yrittää sanoa ärrää ja toinen tavaa sanoja milloin kaupan kylmähyllystä kuin huonekaluihin liimatuista nimikylteistäkin. Heillekin kesä on loman aikaa. Voi leikkiä naapurin lasten kanssa, juosta kilpaa rannalla tai itkeä oman jäätelön perään torilla. Kirjastosta lainaamme sadepäivien ilot ja kesän laivamatkakin on taas luvassa.

 

Olen yrittänyt opetella uuden kamerani jippoja. Olen innostunut kuvaamaan luonnossa aina kun ehdin, ja varsinkin kännykän kameran mahdollisuudet ovat yllättäneet positiivisesti. Kesä on kuvaamisen aikaa, tai oikeastaan koko vuosi on kuvaamisen aikaa. Kännykällä otettuja kuvia voi seurata Instagramissa tunnuksella @mehukekkerit, ja muita kuvia voi alkaa seuraamaan uudelta @veerajus tililtäni. Tervetuloa mukaan!

IMG_3084

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Lapsiperheen hotelliloma Helsingissä

  Aloitin perjantaina kesäloman vol. 2. Normaalisti näihin aikoihin vuotta risteilemme Tukholmaan, mutta koska sekin oli hoidettu jo keväällä, päätimme

Amaryllis vuoden jälkeen

  Olen oppinut sisustamaan kasveilla, vaikka joskus onnistunkin tappamaan kaverin ennen aikojaan. Viime vuonna ostin ensimmäistä kertaa Amarylliksen. Se kukki

Huppari kotimaisesta joustocollegesta

  Kesällä ostin monta metriä kotimaista joustocollegea Käpyseltä. Halusin kokeilla kuinka hyvää laatua kotimainen joustocollege oikein on. Ja onhan se

Hyvästit perheenjäsenelle

  Minulla on lähes aina ollut kissoja. Koti ilman kissoja tuntuu tyhjältä, vaikka kuinka olisi nyt lapsiakin talossa. Ensimmäisen koirani