-Supersuositut käsityöohjeet

Kesän ilot

IMG_3567

IMG_3396

IMG_3399

IMG_3184

IMG_3125

 

Sateisena kesäaamuna on hyvä jo kerrata mennyttä lomaa. Olemme nähneet, kokeneet, maistaneet ja olleet yhdessä. Välillä on toki riidelty, mutta myös halattu, pussattu ja naurettu. On nähty sukulaisia, mummoja, pappoja, serkkuja, muumeja, kavereita, koiria, kissoja, setiä, tätejä ja enoja. Törmätty vanhoihin luokkatovereihin ihmeellisissä tilanteissa ja muisteltu vanhoja aikoja.

 

Kesä on heittänyt aivot narikkaan, antanut lisää aikaa levätä ja ihan olla vaan. Halvat junareissut ovat viihdyttäneet ja viihdyttävät vielä lisää. Siinä missä oma lomani alkaa pian häämöttää jo loppuaan, jatkavat lapset omaansa vielä isänsä kanssa. Toivottavasti ensi kesänä saamme lomailla kesäaikaan yhdessä myös ihan koko perhe.

 

IMG_3070

IMG_2535

IMG_2365

IMG_2363

IMG_2246

Reissaamisen vastapainoksi olen myös virkannut. Olen siivonnut, värittänyt, ommellut, kuvannut videolle ja miettinyt tulevaa. Käynyt juoksulenkeillä, hikoillut, haikaillut vyölaukun perään, käynyt kirpputoreilla ja valikoinut perintötavaroita. Olen haaveillut, yrittänyt unohtaa kevään stressin ja valvonut pitkälle yöhön hyvin kuvien toivossa.

 

Lapset ovat nauttineet, uineet, syöneet jäätelöä ja värittäneet värityskirjojta. Toinen yrittää sanoa ärrää ja toinen tavaa sanoja milloin kaupan kylmähyllystä kuin huonekaluihin liimatuista nimikylteistäkin. Heillekin kesä on loman aikaa. Voi leikkiä naapurin lasten kanssa, juosta kilpaa rannalla tai itkeä oman jäätelön perään torilla. Kirjastosta lainaamme sadepäivien ilot ja kesän laivamatkakin on taas luvassa.

 

Olen yrittänyt opetella uuden kamerani jippoja. Olen innostunut kuvaamaan luonnossa aina kun ehdin, ja varsinkin kännykän kameran mahdollisuudet ovat yllättäneet positiivisesti. Kesä on kuvaamisen aikaa, tai oikeastaan koko vuosi on kuvaamisen aikaa. Kännykällä otettuja kuvia voi seurata Instagramissa tunnuksella @mehukekkerit, ja muita kuvia voi alkaa seuraamaan uudelta @veerajus tililtäni. Tervetuloa mukaan!

IMG_3084

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Juhlamekko lapselle

  Kevät ja kesä on juhlamekkojen aikaa. Itselleen siitä saa sopivan haasteen kun päättää tehdä kaikki juhlavaatteet vain oman kaapin

Kyläilemässä

  Olemme jotenkin ajatuneet tilanteeseen, jossa perheen yhteisestä kalenterista seuraava tylsä ja suunnittelematon viikonloppu löytyy vasta marraskuulta. Tämän viikonlopun suunnitelmat

Kotimaisen ruuan gurut

  Kaupan ostoskärryjen täyttäminen on välillä salapoliisin hommaa. Ostamme kotimaista ja luomua, reilua kauppaa ja mahdollisimman paljon lähiruokaa. Tarkastan usein

Itse ompelemalla säästää?

  Usein ompelutaitoinen ihminen saattaa saada kehujen lisäksi pohditaa siitä, kuinka itse tehden varmasti säästää paljon rahaa. Ei tarvitse käydä