Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Farkkushortsit

5.7.2015

IMG_3432

IMG_3137

IMG_3568

IMG_3122

 

Kirpputorit pursuavat farkkuja. Niiden arvo on lähes nollissa, sillä tarjontaa on paljon ja ihmiset tuntuvat ostavan uusia heti kun jonnekin tulee reikä. Ja niitähän tulee, kun muotina on myydä valmiiksi kulutettuja malleja. Peräti jopa reikäisiä housuja. Eniten ihmettelin tämän kevään uutta muotia, reikäisiä farkkushortseja suoraan kaupan hyllystä. Ymmärtäisin jos myytäisiin kierrätysfarkkuja, mutta valitettavasti ne taitavat olla alipalkatun kehitysmaan kuluttamat.

 

Helpoin tapa saada reikäiset ja kulutetut farkkushortsit on toki käydä ostamassa kirpputorilta valmiiksi pehmeät farkut parilla eurolla. Alle kymmenessä minuutissa saa itselleen kotioloissa reikäiset shortsit ihan pienellä vaivalla. Reikiä ja kulutusta voi tehdä juuri niin paljon kuin itse haluaa, lahkeen pituudenkin voi määrittää itse. Tähän ei välttämättä tarvitse edes ompelukonetta.

 

Tällä kertaa lapset kuvasivat ohjeen videolle. He myös innokkaasti auttoivat ja kommentoivat lopputuloksessa. Näistä tuli minun kevään suosikkini, ja niistä jäljelle jääneistä lahkeista voi tehdä materiaalia vaikka reppuun tai lasten mekkoihin.

 

 

IMG_3575

IMG_3579

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.