| | | | | | | |

Farkkushortsit

IMG_3432
IMG_3137
IMG_3568
IMG_3122

Kirpputorit pursuavat farkkuja. Niiden arvo on lähes nollissa, sillä tarjontaa on paljon ja ihmiset tuntuvat ostavan uusia heti kun jonnekin tulee reikä. Ja niitähän tulee, kun muotina on myydä valmiiksi kulutettuja malleja. Peräti jopa reikäisiä housuja. Eniten ihmettelin tämän kevään uutta muotia, reikäisiä farkkushortseja suoraan kaupan hyllystä. Ymmärtäisin jos myytäisiin kierrätysfarkkuja, mutta valitettavasti ne taitavat olla alipalkatun kehitysmaan kuluttamat.

Kuinka farkkushortsit ommellaan?

Helpoin tapa saada reikäiset ja kulutetut farkkushortsit on toki käydä ostamassa kirpputorilta valmiiksi pehmeät farkut parilla eurolla. Alle kymmenessä minuutissa saa itselleen kotioloissa reikäiset shortsit ihan pienellä vaivalla. Reikiä ja kulutusta voi tehdä juuri niin paljon kuin itse haluaa, lahkeen pituudenkin voi määrittää itse. Tähän ei välttämättä tarvitse edes ompelukonetta.

Tällä kertaa lapset kuvasivat ohjeen videolle. He myös innokkaasti auttoivat ja kommentoivat lopputuloksessa. Näistä tuli minun kevään suosikkini, ja niistä jäljelle jääneistä lahkeista voi tehdä materiaalia vaikka reppuun tai lasten mekkoihin.

IMG_3575
IMG_3579

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *