-Supersuositut käsityöohjeet

Sadon perässä

IMG_1654

IMG_1662

IMG_1756

 

Joka päivä huomaan pihassa uuden kasvin puhkeavan kukkaan, ja värittävän pihaa uudella tavalla. Lasten kasvaessa oma rauhallinen rivitaloyhtiön piha on kultaakin arvokkaampi, varsinkin kun ne leikkitoveritkin löytyvät aivan naapurista. Yhdessä juokseminen, keinuminen, puuhun kiipeäminen ja talon ympäri juokseminen voittaa sisäleikit kymmenen nolla. Ja niin sen pitääkin.

 

Tänä vuonna aiomme saada taas jotain satoa. Etupihan terassille on päässyt jo yritti jos toinenkin. Osa on noukittu kaupan hyllystä ja osa jaksettu kasvattaa jopa siemenestä asti. Takapihallamme käyneet metsämiehet saivat pihallemme jopa ensi kertaa valoa, joten uskallan toivoa muutakin kuin persiljan nousua mullan alta.

 

Mopo lähti käsistä paikallisessa kasvihuoneessa. Onneksi mieheni auttoi kantamaan niin omat kuin taloyhtiön kukatkin paikoilleen ja lisää väriä on juhlittu myös lasten kanssa. Kesässä kun parasta on kukkien kastelu. Mikään muu ei saa pienempää lasta sisähommista niin nopeasti liikkeelle, ja lämpimänä päivänä lapset kastuvat enemmän kuin ne kukat. Mutta ei sillä niin väliä, kesä kuivattaa. Myös pyykit, joiden tuoksu iltaisin on jotain niin erikoista. Kumpa se tuoksu säilyisi talveen asti.

 

Mieleni on jo lomassa. Niissä kiireettömissä päivissä, pihan askareissa ja iltojen juoksulenkeissä. Lasten pyöräretkissä, rannan hiekkakasassa ja virkkaushetkissä hiekkalaatikon reunalla. Koska onhan nyt jo kesä. Ihan sama miten tuulee, on kylmä ja myrskyää. On silti kesä. Aivan perinteinen kesä kukkien kukintoineen ja kärpästen pörinöineen. Itikatkatkin ovat jo heränneet ja muut pörriäiset rientäneet töihinsä.

 

Oi ihana kesä, kiitos kun saavuit!

IMG_1826

IMG_1843

IMG_1903

IMG_1834

IMG_1882

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

2 thoughts on “Sadon perässä”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Kevätreissu

Viikon jyllänneestä kevätflunssasta huolimatta päätimme lauantaina pakata auton ja suunnata kohti sukulaisia. Lapset ovat reissuista aina kovin innoissaan, vaikka pitkät

Rättiarvonta ja kirppisvinkki

Lupasin itselleni heinäkuun lopussa kaksi kuukautta ilman kangasostoja. Mikäli ostaisin aivan upouuden kankaan, olisin velvollinen ompelemaan jonkin tuotteen teille lukijoilleni

Joulufiilis

    On vihdoin alkanut tuntumaan jo hieman joululta. Eilinen lumisade sai koko perheen hymyilemään, ja mäkeä on laskettu ihan