-Supersuositut käsityöohjeet

Kesämekkoja sydämistä ja Riivaleista

IMG_1598

IMG_1599

IMG_1592

Teen lähes kaikki ompelutyöt sarjatyönä. Kun kerran nostaa kankaat leikkuupöydälle, on helppo leikata ne jämätkin jo vaatteiksi ja ommella kaikki samoilla langoilla. Eli kun meillä mies sai paitoja, sai IsoSisko myös samalla kertaa kaappiin täydennyksenä kesämekkoja.

 

Pinkkejä sydämiä on toivottu jo jonkin aikaa. Heiluvat helmat, rypytystä hihoissa ja kasvunvaraa ensi kesäänkin. Pehmeä kuin mikä, ja sopii niin rannalle, juhlaan kuin kotipihaankin. Täydellinen kesämekko siis Noshin pehmeistä sydämistä. Mekko, jota lapsi on toivonut helmikuulta asti.

 

Riivalit olivat minullekin yllätys. Jenni Mäensivun piirtämä kuosi on ilmestynyt Käpysellä jo monessa värissä, minä innostuin vasta tähän pinkkiin. Lapsikin tykästyi. Mekkojen ei aina tarvitse olla kimalletta, ja jokainen lapsi saa olla päivänsä riivalina. Ainakin sen pienen hetken.

 

IMG_1621

IMG_1581

 

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

4 thoughts on “Kesämekkoja sydämistä ja Riivaleista”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Tyynyliinamekko

Tällä viikolla ompeluryhmässämme sai haastaa toisen tekemään jotain, ja minut haastettiin ompelemaan zero waste ompelus. Tämä siis tarkoittaa sitä, ettei

Erilaisia mekkomalleja

  Oi ihana #mekkotoukokuu! Tämä kuukausi on pyhitetty siis mekoille, tunikoille, vähän hameillekin, niin itselle, lapselle kuin vaikka lahjaksi. Kaivoin