| | |

Blogirinki ja kesäjuhlat

IMG_2020

IMG_2022

IMG_2029

IMG_2031

IMG_2032

IMG_2021

IMG_2036

IMG_2037

IMG_2078

 

Pienessä kaupungissa asuessa käy usein vähän niin, että kamera kulkee mukana mutta julkisesti kuvaaminen on kiusallista. Kun sitten kerran vuodessa tulee tilaisuus jossa saa kuvata ihan kaikkea ihan luvan kanssa, huomaan silti kuvanneeni kaikkea muuta kuin niitä ihmisiä. Juuri heitä, joiden vuoksi sinne oikeastaan menen joka vuosi, ja heitä joilta saa tukea ja sympatiaa ympäri vuoden.

 

Kuluneella viikolla blogiskeneä on kohisuttanut blogiportaalit, bloggareiden työsopimukset ja muut oikeudet. Voin suoraan myöntää etten ole kolmen ja puolen vuoden aikana kertaakaan katunut Blogiringin mukana olemista, ja oikeastaan odotan ensi vuoden kesäjuhlia jo suurella innolla. Kun saman katon alle saa monen eri tyylin bloggaajia, juttua riittää ja kaikki ymmärtävät silti toisiaan.

 

 

Tänä vuonna meitä hemmoteltiin bloggaajien omalla kakkubuffetilla. Niin hyviä kakkuja kaikki, että oman suosikin nimeäminen oli todella hankalaa. Kakuista kiitos Pullahiiren leivontanurkka, Prinsessakeittiö, Kakkukatri, Yummy Baker, Dr. Sugar, Tekila´s Bakery ja Pikku Murusia. Sokerihumala ja ähky kruunasivat illan.

 

Myös jo pelkkä matkustus ilman lapsia, hotellihuone yksin ja aamupala rauhassa tekivät viikonlopusta rentouttavan. Kiitos kaikille aivan mahtavasta viikonlopusta, ja jatketaan samalla linjalla!

 

Lisää tunnelmia löytyy myös:

La Petite Princess

Sport Lady

 Favourite Inspirations

Mamma Miia

Pieni Punainen keittiö

Murulit

Tyttötrion Talossa

Dr.Sugar

 

 

20150613_214103

IMG_2082

IMG_2087

 

Similar Posts

4 Comments

    1. Kiitos Miia! Ja oli hauska tutustua, näitä saisi olla pikkujouluaikaan taas uudet kekkerit 🙂

  1. Olipa kerrassaan mukavat kekkerit! ihania kuvia sulla. Ja ennen kaikkea, oli tosi mukava tavata 🙂

    1. Kiitos Minna! Ja on ollut ilo huomata että rinkiin on tullut lisää meitä käsitöiden harrastajia, eli kiitos myös itsellesi valloittavan inspiroivasta blogista ja ideoista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *