|

Juhannustaikaa

IMG_1978

IMG_2229

IMG_2157

 

Meidän menoa ei haittaa kaatosade, tuuli tai pieni kylmyys. Pakataan villasukat matkaan ja suunnataan kohti mummon kesäasuntoa ensimmäisen lomapäivän kunniaksi. Odotamme paistettuja vaahtokarkkeja, sunnuntaiaamun juoksulenkkiä, virkkaushetkiä sateenvarjon alla ja rannikon juhannusperinteitä. Ensimmäinen perheen innokas heräsi jo viideltä, ettei vaan jää matkasta pois.

 

Tänä juhannuksena on luvassa yllätyksiä teillekin. Kuviani voi seurata viikonlopun ajan kahdelta eri Instagram tililtä, eli @mehukekkerit ja @blogirinki tilejä seuraamalla on luvassa kuvasatoa rannikon maisemista kun vain sinne ehdimme. Instakaappauksen lisäksi luvassa on sunnuntaina muitakin yllätyksiä, joten suosittelen pysymään seurassa mukana.

 

Rauhallista juhannusta teille kaikille!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.